上一頁下一頁
發新話題

0419 party後賽果 + 0705魔術師生日再戰party*~CP DISCO介字勁舞團~*看#1

收藏  |  訂閱
750  10.5k

推推推............:smile_22:

回覆 #115 milk333 的帖子

旦旦你唔去..........我詛咒你一生比c9溝           溝唔到其他女             (好毒)

引用:
原帖由 ~lun~仔 於 2008-4-18 11:07 PM 發表
旦旦你唔去..........我詛咒你一生比c9溝           溝唔到其他女             (好毒)

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-18 05:14 PM 發表

其實係咁撩你沖...(但係我唔去:smile_30
你唔好唔去呀~我話你聽!!!!:smile_22: :smile_22:
我預左你咖喇!!!
我唔訓覺~玩完即衝關返工!!!都係為左你咋!!!:smile_22: :smile_22:

總言之大家今晚見喇~
我今日要盡量休息多d~
等今晚同大家拚過~嘻嘻~~

註: 旦旦無論點~你都要出席咖喇~:smile_40:

引用:
原帖由 ~太空人.麥仔~ 於 2008-4-19 06:12 AM 發表
總言之大家今晚見喇~
我今日要盡量休息多d~

麥哥仔

真係沖關y

引用:
原帖由 ~lun~仔 於 2008-4-18 11:07 PM 發表
咁你已經比我咀咒左起碼3次 :smile_44:                 :smile_30:

引用:
原帖由 ~太空人.麥仔~ 於 2008-4-19 06:12 AM 發表
總言之大家今晚見喇~
我今日要盡量休息多d~

呵呵~~ 睇情況喇 :smile_40:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-19 09:01 AM 發表

呵呵~~ 睇情況喇 :smile_40:
睇情況~~你唔去我又詛咒你架:smile_34:

落雨啵 上面仲有小小凍

記得著多件杉

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-19 09:19 AM 發表

睇情況~~你唔去我又詛咒你架:smile_34:

落雨啵 上面仲有小小凍

記得著多件杉
落雨...咁唔去了... :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆