上一頁下一頁
發新話題

0419 party後賽果 + 0705魔術師生日再戰party*~CP DISCO介字勁舞團~*看#1

收藏  |  訂閱
750  10.5k

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-30 11:54 AM 發表
參加既單人男士...玩完88吧.. 唔想返酒店訓..
重可以試下我成日提到既..珠海骨骨 :smile_40:  相信discuss都成日有人提起.:smile_30:
珠海骨骨有咩特別呀??

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-30 11:56 AM 發表

珠海骨骨有咩特別呀??
你唔玩得wo :smile_38:  :smile_43:
你discuss應該都睇到好多人..依排成日過珠海玩骨骨...:smile_44:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-30 11:55 AM 發表

都應該係咁上下人數JA~
得閒快D打定D內容喇...
開定通知佢地嘛~~
打好比你放係#1係咪?:smile_44:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-30 11:59 AM 發表

你唔玩得wo :smile_38:  :smile_43:
你discuss應該都睇到好多人..依排成日過珠海玩骨骨...:smile_44:
邪骨~~:smile_27: 梗係唔玩得~~~

不過o個邊出名邪骨我真係唔知bor~

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-30 12:02 PM 發表

打好比你放係#1係咪?:smile_44:
咁最ok啦~~多d人睇嘛~~~

~魔rT目~

首先致開團詞:成日比人追問幾時帶隊過珠海玩下.依家終於實現喇~
              旦旦火熱吹b中:smile_30:

如(慾)想參加,必先留意以下事項...

旦旦我唔算開團.只屬帶隊性質.絕對係正常活動.雖然句子字眼帶點意識不良:smile_40:

日期 : 5月份 (未定) 如(慾)報名之人士請提供及提議適合出發既日期
地點 : 珠海拱北既酒吧街No.88 Bar  
名額 : 5~10人   (先到先得)
費用 : 話明係帶隊.唔係出團 AA制好易計 (女士免費)
               一旦落實成團.我會再致電查詢詳細情形:smile_34:

破壞規舉者,我唔識D保安.所以唔會打橫送出大門口
改用雙手推你出門口:smile_13:

暫時行程概念:第一日行程
                        由香港出發前往珠海九洲港碼頭 (你想經澳門搵我先都可以:smile_45:)
       出發前往拱北步行街&地下商場 (沿途行經珠海註名(性)地情侶路:smile_38:)
       p.s. 團友可選擇落車步行沿海一帶之情侶路
                        入往擁有5星級空氣既3~4星級酒店:smile_44:
                        晚飯暫定灣仔食海鮮 或 地道街邊小食 (唔係香港個灣仔:smile_27
                        晚上前往本次目的地 酒吧街 既 No.88 Bar 狂歡一晚 :smile_34: (團友可自行選擇狂歡程度:smile_30
                        狂歡過後返酒店教豬  (團友如有特別須要.小弟可作安排)
       (想要咩安排.自己出discuss睇喇:smile_43:)

第二日行程
                        經濟實惠團之旅客.請自行前往九洲港碼頭回港.

<<一秒之差超經濟團慘變超豪華團之旅客>> <-內裡意義重大
                        會由本人帶領經關閘前往澳門.
                        行程要當日大家訓醒時間再定論.
(參觀威尼斯渡假村,官也街,大三巴,黑沙海灘燒烤,路環小型賽車,觀光塔,漁人碼頭等節目應有盡有)
                       晚上回港前特備節目:坐的士扮賭神由小弟幫你開車門入金沙賭場試手氣:smile_30:
                       (本次旅程超經濟超豪華由你親自決定:smile_34
                       最後乘坐TurboJet回港睡覺

由於本次屬突發性旅遊節目:smile_30:.只限圍內人士參加 (路人甲:何謂圍內人士呀..臭旦玩野呀)
不便之處,敬請見諒.:smile_13:
8號風球以及黑色暴(乳)警告是次活動將取消,不另作安排. 保險請自行購買. 

<以上行程最終決策權由各參加者決定.小弟之意見只屬參考>
要報名之人士請盡快pm小弟~                出唔出發到都成問題 :smile_30:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-30 01:31 PM 發表
      ~魔術師生日ParTy前特備節目~

首先致開團詞:成日比人追問幾時帶隊過珠海玩下.依家終於實現喇~

如(慾)想參加 ...
擺唔到落去.....開個新post先再開落去~~

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-30 01:31 PM 發表
      ~魔術師生日ParTy前特備節目~

如(慾)想參加 ...
不過你未定日期呀~~:smile_13:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-30 01:49 PM 發表

不過你未定日期呀~~:smile_13:
我幾時都冇所謂架喇...睇大圍時間就岩就可以

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-30 08:19 AM 發表

依間野都算數一數二架....價錢我諗應該都係1100~ 1700左右..如果我冇估錯既話:smile_44:
系牙~~成班人一齊去玩 gd

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆