上一頁下一頁
發新話題

0419 party後賽果 + 0705魔術師生日再戰party*~CP DISCO介字勁舞團~*看#1

收藏  |  訂閱
750  10.5k

旦旦你呃我:smile_13: 又話上來

推推.........

唔呃你呃邊個:smile_40:

推下.........

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-30 01:31 PM 發表
      ~魔術師生日ParTy前特備節目~

首先致開團詞:成日比人追問幾時帶隊過珠海玩下.依家終於實現喇~
              旦旦火熱吹b中:smile_30:

如(慾)想參加 ...
嘩~終於攪得成嗱你~哈哈~
我報名呀下~~時間你地就到就叫我啦~嘻嘻~
:smile_30:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-5-1 04:20 PM 發表
旦旦你呃我:smile_13: 又話上來
我都應該上唔到黎喇
因為我果日要返工呀~:smile_27:

幣~  5月11係母親節..你地有冇人要留港架  :smile_13:
定係再推後一個禮拜既星期六出發..

中港碼頭 -> 九洲港碼頭   船票價 : 普通等 HKD $183
                                               一等位 HKD $213
                                               上等位 HKD $243
開船時間 : 13:30  15:30  17:30  19:00
航行時間 : 1小時10分

(時間夠..想平幾十蚊..可以選擇..塔Turbojet HKD $146 去澳門再經關閘去珠海 車MOP $2.5 ~ $5   加埋都係 $150 ..不過時間會長D:smile_27

(回程..澳門->港澳碼頭 Turbojet      
豪華位                  MOP $260
普通位                  MOP $154

住宿酒店方面 : CNY $250 至 500 不等 (視乎出發日期而定)
(P.S. 唔想住酒店咁貴..小弟有個方法..平時我玩開都係咁..
就係去按摩...按夠2粒鍾就比你訓..:smile_44:   價錢: CNY $30~$60 :smile_30: 依個價已經包埋小費
重可以按摩..一舉2得:smile_30:  另類既:smile_47: CNY $ 350 全包 包2粒鍾...包曬小費..包埋你訓:smile_30: )

節目: No.88 Bar  我上次去叫BlackLabel / Chivas  CNY $500一支 包6枝軟飲 (視乎大家飲量而定)

食野方面 : 唔駛講...點食都唔會貴...(珠海個邊..) 澳門既..都係視乎大家食咩.. 想食幾百蚊一位最正宗既葡國餐都可以..:smile_45:  (不過我剩係帶路..唔會食:smile_40:  因為食過你就知 :smile_42: )
2日計埋都應該唔超過200~300 (重要睇你地食幾多餐 ...)

玩方面 : 返到澳門.. 入賭場既...請自行決定(真係小心經濟團變超豪華團:smile_39: 又可能變老何請你玩:smile_30: )

大約價錢就係咁喇... 咁應該有個實際價位...諗到要用幾多銀

引用:
原帖由 milk333 於 2008-5-2 08:43 AM 發表
中港碼頭 -> 九洲港碼頭   船票價 : 普通等 HKD $183
                                               一等位 HKD $213
                                               上等位 HKD $243
開船時間 : 13 ...
好詳盡牙:smile_14:

引用:
原帖由 ~太空人.麥仔~ 於 2008-4-30 04:27 PM 發表
gta出左了~勁正~~~
o係你出呢段留言o既時候~~

GTA4已經o係屋企等緊我喇~~:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆