上一頁下一頁
發新話題

0419 party後賽果 + 0705魔術師生日再戰party*~CP DISCO介字勁舞團~*看#1

收藏  |  訂閱
750  10.4k

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-30 07:55 PM 發表

yes

好想快d去
夾左日子先啦~~

引用:
原帖由 milk333 於 2008-5-2 08:06 AM 發表
幣~  5月11係母親節..你地有冇人要留港架  :smile_13:
定係再推後一個禮拜既星期六出發..
咦~~~咁可能我要留港bor~~
比個女陪我老婆呀~~

引用:
原帖由 milk333 於 2008-5-2 08:43 AM 發表
中港碼頭 -> 九洲港碼頭   船票價 : 普通等 HKD $183
                                               一等位 HKD $213
                                               上等位 HKD $243
開船時間 : 13 ...
真係好詳盡呀~~~
我差唔多可以開新POST..
開POST時擺O係#1

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-5-2 10:08 AM 發表

真係好詳盡呀~~~
我差唔多可以開新POST..
開POST時擺O係#1
但係時間方面又改變左 :smile_27:  尋日突然諗返起...11號係母親節...
咁即係出發唔到 :smile_13:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-5-2 10:42 AM 發表

但係時間方面又改變左 :smile_27:  尋日突然諗返起...11號係母親節...
咁即係出發唔到 :smile_13:
係BOR~~~
11號係媽媽節~~~
咁多數都行唔到....
再PLAN時間LO~~
不過5月17日有肥X有私人PARTY~~
呢個星期唔得BOR~

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-5-2 09:59 AM 發表

夾左日子先啦~~
6月啦

天氣熱d出海都爽d

比多d時間大家去paln

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-5-2 11:43 AM 發表

6月啦

天氣熱d出海都爽d

比多d時間大家去paln
6月好丫...天氣熱D O岩D~~

咁死得啦 5月11母親節 我去唔到阿

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-5-2 11:04 AM 發表

係BOR~~~
11號係媽媽節~~~
咁多數都行唔到....
再PLAN時間LO~~
不過5月17日有肥X有私人PARTY~~
呢個星期唔得BOR~
好在仲有雀雀記得我姐.........如果唔係我喊架:smile_42:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-5-2 01:11 PM 發表

好在仲有雀雀記得我姐.........如果唔係我喊架:smile_42:
咁唯有取消了...就唔岩時間 :smile_39:    17號私人party我又去:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆