上一頁下一頁
發新話題

【紅爺CLUBBING @ IN CLUB】《5月10號 (六)》【 P.1 詳情+相片+吹水】暫定

收藏  |  訂閱
825  23.4k

引用:
原帖由 evil833 於 2008-4-22 10:11 PM 發表

哦...無問題呀....
不過無你係度無咁好玩呢....
因為最主要我地係要玩你囉.....哈哈哈!!!!!:smile_30: :smile_30:
你玩得起咩? 好似次次都係你地玩尻自己 :smile_39:

引用:
原帖由 紅勇士 於 2008-4-22 10:12 PM 發表
而家人仔愈來愈貴. 出糧就好似打88折. 但hk sz通漲都好勁.... 真係生活逼人
我仲慘..........玩又多
而家香港飲酒仲平....睇黎遲D要回歸香港

引用:
原帖由 紅勇士 於 2008-4-22 10:12 PM 發表
而家人仔愈來愈貴. 出糧就好似打88折. 但hk sz通漲都好勁.... 真係生活逼人
yes.少蒲為妙呀.....
哈哈~!~~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 阿布仔 於 2008-4-22 10:14 PM 發表

我仲慘..........玩又多
而家香港飲酒仲平....睇黎遲D要回歸香港
我識得好多fd已經係咁做 :smile_39:

引用:
原帖由 evil833 於 2008-4-22 10:14 PM 發表

yes.少蒲為妙呀.....
哈哈~!~~~:smile_30: :smile_30:
我而家1個月都出動唔到3次

引用:

係呀. 有無興趣俾我呃下錢? 你好醒呀!
我都好醒目,
不過我無錢,
只係得隻朱,
咁你呃唔呃呢.....:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 evil833 於 2008-4-22 10:13 PM 發表

yes....
周膠圍都係襯家.遲d無地方玩lu......:smile_27: :smile_27:
都叫你唔好食咁多女留返D比我........

引用:
原帖由 evil833 於 2008-4-22 10:17 PM 發表

我都好醒目,
不過我無錢,
只係得隻朱,
咁你呃唔呃呢.....:smile_38: :smile_38: :smile_38:
都好 :smile_38:

引用:
原帖由 紅勇士 於 2008-4-22 10:13 PM 發表

你玩得起咩? 好似次次都係你地玩尻自己 :smile_39:
係咩係咩,
睇下呢個星期邊個玩邊個.....呵呵

引用:
原帖由 紅勇士 於 2008-4-22 10:16 PM 發表

我識得好多fd已經係咁做 :smile_39:
上星期係香港250任飲..........
真係飲到無命..............

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆