上一頁下一頁
發新話題

【紅爺CLUBBING @ IN CLUB】《5月10號 (六)》【 P.1 詳情+相片+吹水】暫定

收藏  |  訂閱
825  23.4k

引用:
原帖由 joe141joe 於 2008-2-1 01:40 PM 發表
hello,紅爺,push!!
:smile_30: :smile_30: :smile_30:
幾時再來玩? 聽晚落in呀 :smile_38:

引用:
原帖由 bee141 於 2008-2-1 06:56 PM 發表

阿天係我第一個係discuss識:smile_44:
我o係d台笫一代識o個班, 好多都無一齊玩囉~

引用:
原帖由 紅勇士 於 2008-2-1 08:17 PM 發表

我o係d台笫一代識o個班, 好多都無一齊玩囉~
甘我呢??:smile_38: :smile_38:

咁我又係第幾代呢.....
又唔知算唔算係"大袋"果類呢.cc???:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-1-31 09:56 PM 發表

唔止播..仲要唱...搵個濕狗仔連唱幾首山歌...搞到我要出去聽手機d歌:smile_39: ....
上星期五我同藍毛一齊沙灣玩
都知到你地成班去玩
本來想黎但一知去y就即刻唔去.......
唔想悶~留係度隊爆藍毛仲好:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 紅勇士 於 2008-2-1 12:25 AM 發表

y bar 應該唔會再去, 無咩團友鍾意去
老實講, d歌唔得之餘, 舞池d女更加唔得. :smile_42:
舞池d女得唔得關你事咩??:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 阿布仔 於 2008-2-1 10:51 PM 發表

上星期五我同藍毛一齊沙灣玩
都知到你地成班去玩
本來想黎但一知去y就即刻唔去.......
唔想悶~留係度隊爆藍毛仲好:smile_30: :smile_30: :smile_30:
原來你0係沙灣,,我個friend都0係籃毛度玩完過黎我度.....

個場真係唔得...不過果晚總算過得去

紅爺豬年最後一團CLUBBING :smile_38:

終於有雞會參加紅勇團了....今晚見~~~:smile_34:

Push Push

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆