上一頁下一頁
發新話題

0419 party後賽果 + 0705魔術師生日再戰party*~CP DISCO介字勁舞團~*看#1

收藏  |  訂閱
750  10.4k

引用:
原帖由 ~太空人.麥仔~ 於 2008-4-18 04:53 PM 發表

嘩~就黎晚安喇啵~
你睇下:smile_38:  火山都要睇你頭阿:smile_45:

你睇下你幾重要先得架

引用:
原帖由 小火山 於 2008-4-18 04:53 PM 發表

hi~我未知呀~:smile_38:
魔術師唔去既話我要諗吓喇~:smile_13:
睇下魔術師幾重要...差唔多8成人睇佢頭... :smile_44:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-18 04:53 PM 發表
準備閃人...拜拜:smile_43:
收工啦:smile_41:  真係好......

仲有成個幾鐘先收:smile_45:

引用:
原帖由 ~太空人.麥仔~ 於 2008-4-18 04:53 PM 發表

嘩~就黎晚安喇啵~
岩岩先得閑呀~:smile_39:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-18 04:53 PM 發表
準備閃人...拜拜:smile_43:
拜拜喇~冰雪妹妹~

7月5日.......魔術師生日party   我都唔知沖唔沖關好tim :smile_13:             :smile_30:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-18 04:56 PM 發表
7月5日.......魔術師生日party   我都唔知沖唔沖關好tim :smile_13:             :smile_30:
7月頭我開始忙阿:smile_39:  我都唔知衝唔衝好:smile_30:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-18 04:57 PM 發表

7月頭我開始忙阿:smile_39:  我都唔知衝唔衝好:smile_30:
係囉係囉....我發覺自己重流緊人渣既血...真係好人渣 :smile_30:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-18 04:58 PM 發表

係囉係囉....我發覺自己重流緊人渣既血...真係好人渣 :smile_30:
你不嬲都係架啦:smile_39:   上次你自己先解釋完

『放生』既定義:smile_27:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-18 04:59 PM 發表

你不嬲都係架啦:smile_39:   上次你自己先解釋完

『放生』既定義:smile_27:
果然有專心上課...唔錯唔錯... :smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆