上一頁下一頁
發新話題

0412 CP DISCO介字勁舞團*~BIRD'S SATURDAY NIGHT DANCING PARTY~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
763  8.4k

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-3-31 03:20 PM 發表

哈哈~~~而家好多人都係溫女飽架嘛~~~~:smile_30:
要女黎做乜呀...不如單身更自由自在...
我已經覺悟到呢個道理~~:smile_40:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-3-31 03:17 PM 發表

改左喇~~~:smile_27: 我公司有野要做嘛~~~:smile_39:
算你喇...下次唔好喇知冇:smile_41:                             :smile_30:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-3-31 03:20 PM 發表

哈哈~~~而家好多人都係溫女飽架嘛~~~~:smile_30:
好飽      :smile_40:

引用:
原帖由 ray_liu 於 2008-3-31 03:22 PM 發表

要女黎做乜呀...不如單身更自由自在...
我已經覺悟到呢個道理~~:smile_40:
係咪好似我依家咁...個個禮拜都可以去玩  :smile_30:

引用:
原帖由 ray_liu 於 2008-3-31 02:51 PM 發表

唔係架, 我星期六打電話俾佢o個陣, 佢真係好誠懇咁話戒蒲唔去玩架,
你聽到佢既語氣都覺得佢好認真....
點知轉頭就上左去~~fuck off:smile_22:
哈哈.......

佢呢D語氣系拎黎呃D姐姐仔架麻.....

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-31 02:56 PM 發表

:smile_30:    或者問下 海關   :smile_44:                           :smile_30:
問下樓下看更都知:smile_30:

入黎推推呃一分先!

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-3-31 02:57 PM 發表

哦..咁都好丫....

IN到就好啦~~
搵到搵得好D啦~
希望啦...

之前諗住唔得都跟佢去賣餅....

點知請左個人....:smile_39:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-3-31 03:28 PM 發表

問下樓下看更都知:smile_30:
打電話去天文台問都可能會知   :smile_30:

我係俾人逼去cp架~:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆