上一頁下一頁
發新話題

0412 CP DISCO介字勁舞團*~BIRD'S SATURDAY NIGHT DANCING PARTY~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
763  8.4k

我盡可能帶多個戰友出現.........

聽閒你唔係約維維出來咩??

今次我去 報定名先

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-3-31 08:35 PM 發表
我盡可能帶多個戰友出現.........

聽閒你唔係約維維出來咩??

今次我去 報定名先
維維 :smile_27:   唔係呀碼.... 你d料真係流得好緊要....
雖然同維維都有信息:smile_40:   ...但梗係唔係佢喇  :smile_27:
收錯風... :smile_30:

恆哥
星期4晚上去嗎?

引用:
原帖由 skyskyxp 於 2008-3-31 09:02 PM 發表
恆哥
星期4晚上去嗎?
玩埋清明....連玩3 day.. :smile_30:

星期四晚我唔上去啦.....我直接星期六上......

有著落同維維係兩單野啵.........:smile_44:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-31 09:04 PM 發表

玩埋清明....連玩3 day.. :smile_30:
勁呀..
如果我有得放星期6我都有咁想過:smile_30:

下~~阿進星期六你唔去?

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-3-31 09:30 PM 發表
星期四晚我唔上去啦.....我直接星期六上......

有著落同維維係兩單野啵.........:smile_44:
但係點解你會提到維維... :smile_27:

引用:
原帖由 skyskyxp 於 2008-3-31 09:36 PM 發表

勁呀..
如果我有得放星期6我都有咁想過:smile_30:
哈~   沖關就係喇    變左魔鬼...:smile_30:

好....10點...收工 :smile_27:         今晚計返ot正囉  :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆