上一頁下一頁
發新話題

0322~23 CP DISCO*~MAIN EVENT歷高仔生日+介字團復活節PPV DANCING MANIA~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
791  10.9k

引用:
原帖由 ~太空人.麥仔~ 於 2008-3-8 12:16 PM 發表

你係先好講呀你!!
唔好到時又唔出現呀!
依排學左阿浩:smile_34:  哈:smile_30:
今晚實去喇..放心~

引用:
原帖由 pking 於 2008-3-8 12:21 PM 發表

有無除晒先 ?:smile_30:

any photo?:smile_13:
NO......裡面唔比影相~~~~
就係冇除哂先好睇.......
D女女係一路遮住胸部....一路跳.....
直到音樂停為止.....完全冇不良成份

引用:
原帖由 delpieho 於 2008-3-8 12:22 PM 發表

雀豬唔俾我去打呀!!!
咁慘呀~~
再係咁~就唯有等我打爆佢啦!

引用:
原帖由 pking 於 2008-3-8 12:24 PM 發表
之前識個台灣婆, 佢話d 台妹好熱情,身材好. 又迁就得人, 踩到港女一文不值:smile_39:
仲話見你靚仔係街真係會主動里識你,

有無甘架事發生先?
佢地真係好辣O架......D衣著啦.....行為啦......
無論肥瘦都係短裙仔.....高跟鞋......:smile_34:

引用:
原帖由 薑^o^糖 於 2008-3-8 12:35 PM 發表

佢地真係好辣O架......D衣著啦.....行為啦......
無論肥瘦都係短裙仔.....高跟鞋......:smile_34:
死囉,雀雀有無把持不住甘呀?:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-8 12:28 PM 發表

依排學左阿浩:smile_34:  哈:smile_30:
今晚實去喇..放心~
好~今晚你預我2點左右啦~

引用:
原帖由 薑^o^糖 於 2008-3-8 12:32 PM 發表

NO......裡面唔比影相~~~~
就係冇除哂先好睇.......
D女女係一路遮住胸部....一路跳.....
直到音樂停為止.....完全冇不良成份
冇不良成份唔岩我...:smile_40:

引用:
原帖由 pking 於 2008-3-8 12:36 PM 發表

死囉,雀雀有無把持不住甘呀?:smile_30::smile_30:
唔好話佢啦......
我都睇到流哂口水........仲有D自卑:smile_39:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-8 12:39 PM 發表

冇不良成份唔岩我...:smile_40:
你幾時有假可以一齊去呀.......

引用:
原帖由 薑^o^糖 於 2008-3-8 12:44 PM 發表

你幾時有假可以一齊去呀.......
要有不良成份架wo  :smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆