上一頁下一頁
發新話題

0322~23 CP DISCO*~MAIN EVENT歷高仔生日+介字團復活節PPV DANCING MANIA~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
791  10.9k

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-3-10 03:12 PM 發表

做咩the rock呀????:smile_41:
引你應吓我囉~~~~成功咗:smile_30:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-10 03:30 PM 發表

大左...咁嚴重........:smile_27:
我亂up ja~~~~:smile_30:
可能冇大到呢~~~:smile_30:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-3-10 03:44 PM 發表

我點知bor~~:smile_45:

我邊有笑ja~~~個公仔笑咋嘛~~~>:smile_30:
依排事事都唔順景...要搵日打下小人先得...:smile_40:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-10 03:15 PM 發表

重有我呀~~~~呀嫂€~~:smile_38:
HI....旦旦......你女朋友呢

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-3-10 03:45 PM 發表

我亂up ja~~~~:smile_30:
可能冇大到呢~~~:smile_30:
:smile_45:  o曬咀....突然好掛住常平~~~ :smile_40:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-3-10 03:27 PM 發表

佢大左喇......睇唔到你呀~~~:smile_30:
你就大咗:smile_22: 我去咗接女放學JA:smile_34:

引用:
原帖由 薑^o^糖 於 2008-3-10 03:46 PM 發表

HI....旦旦......你女朋友呢
唉......:smile_27:  我都估到你會咁講...:smile_45:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-10 03:30 PM 發表

大左...咁嚴重........:smile_27:
你咪聽佢講啦~~~~大咗果個係佢呀:smile_34:

引用:
原帖由 薑^o^糖 於 2008-3-10 03:48 PM 發表

你咪聽佢講啦~~~~大咗果個係佢呀:smile_34:
:smile_27: 我唔知你地2個攪咩....:smile_39:

大家好 我黎推一下

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆