上一頁下一頁
發新話題

【紅爺CLUBBING在IN CLUB 】《1月26號》【 P.1 詳情+相片+吹水】

收藏  |  訂閱
987  23.6k

引用:
原帖由 evil833 於 2007-11-15 09:57 PM 發表

this week....!!!
呢星期我唔得...

引用:
原帖由 bee141 於 2007-11-15 09:59 PM 發表

呢星期我唔得...
哈哈....咁無緣....唔緊要....
月尾囉...哈哈...你唔洗冧番你個四眼妹嗎...cc...:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 evil833 於 2007-11-15 10:02 PM 發表

哈哈....咁無緣....唔緊要....
月尾囉...哈哈...你唔洗冧番你個四眼妹嗎...cc...:smile_38: :smile_38:
佢好似避緊我甘....我呢排都唔搵佢住.
靜下先.
我幾時都得.不過我而家自己一個黎.阿添入左冊:smile_39:

引用:
原帖由 bee141 於 2007-11-15 10:05 PM 發表

佢好似避緊我甘....我呢排都唔搵佢住.
靜下先.
我幾時都得.不過我而家自己一個黎.阿添入左冊:smile_39:
哈哈.....耍下花槍好咋....唔好玩咁耐呀....哈哈...
過兩日冧番人啦...哈哈....
嗯嗯.......咁咪等佢出冊先同佢飲啦.....
咁佢咩事入冊先....???:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 evil833 於 2007-11-15 10:11 PM 發表

哈哈.....耍下花槍好咋....唔好玩咁耐呀....哈哈...
過兩日冧番人啦...哈哈....
嗯嗯.......咁咪等佢出冊先同佢飲啦.....
咁佢咩事入冊先....???:smile_41: :smile_41:
我只可以講佢考到政府工囉....
:smile_44:

[fly] 推一野先!!  :smile_44:  [/fly]

引用:
原帖由 bee141 於 2007-11-15 10:29 PM 發表

我只可以講佢考到政府工囉....
:smile_44:
哈哈,好大題示喎.....
係hk,邊個唔係幫政府打工吖.....cc....
anyway,希望盡快可以再同我地玩....
仲記得佢果個"自動送上門"呀...哈哈哈....!!!:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 Lycan 於 2007-11-15 04:35 PM 發表
初次見面... 幸會.. 幸會....
你好你好 :smile_38:

引用:
原帖由 evil833 於 2007-11-15 07:29 PM 發表

yes.我都係去鄧下腳,
無計,條女生日,叫埋我去,唔通唔去咩.......
無論如何我都會過來受靶先嘅.....哈哈....:smile_38: :smile_38:
ok~! :smile_34:

引用:
原帖由 wuchiming 於 2007-11-15 07:52 PM 發表
收工頂一頂:smile_38: ~~~~~
唔使俾人丙:smile_38: ~~~~~
金句 :smile_14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆