上一頁下一頁
發新話題

08.~No.4~Richy Friday Steal Jump Party (0125)<落雨天照行~~呵!!!

收藏  |  訂閱
514  12.2k

引用:
原帖由 coolam 於 2007-12-17 08:51 PM 發表

上星期還上星期, 本週三開左大卡位了!!!
V3
星期3見喇喂:smile_38:

引用:
原帖由 英雄在中 於 2007-12-17 09:04 PM 發表

星期3見喇喂:smile_38:
一齊:smile_44:

引用:
原帖由 coolam 於 2007-12-17 08:51 PM 發表

上星期還上星期, 本週三開左大卡位了!!!
V3
hi ,i am sing i want join

我又推番上去:smile_38:

當我玩完CHOCOLATE之後,先至發覺原來RICHY是最好的!你知道嗎?
RICHY團我支持你!:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 chakcmroy 於 2007-12-18 12:15 AM 發表
當我玩完CHOCOLATE之後,先至發覺原來RICHY是最好的!你知道嗎?
RICHY團我支持你!:smile_38: :smile_38: :smile_38:  
比個朱古力包交好喎師兄:smile_40: :smile_38:

引用:
原帖由 chakcmroy 於 2007-12-18 12:15 AM 發表
我都想去Chocolate見識下喎~~你快d出報告啦!!!

各位師兄明天又拿左大卡位呀~~嘿嘿~~

push~up

push~~~~~~~up

引用:
原帖由 coolam 於 2007-12-18 11:12 AM 發表

我都想去Chocolate見識下喎~~你快d出報告啦!!!

各位師兄明天又拿左大卡位呀~~嘿嘿~~
Hi~Coolam:smile_40:
我都未去過Richy喎:smile_13: 有機會去見識下先:smile_30:
不過Chocolate真係幾grand, 但係d歌就真係好唔岩聽啦:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆