上一頁下一頁
發新話題

【紅爺CLUBBING在IN CLUB 】《1月26號》【 P.1 詳情+相片+吹水】

收藏  |  訂閱
987  23.7k

引用:
原帖由 wuchiming 於 2007-11-19 09:32 PM 發表
飯後頂一頂:smile_38: ~~~~~~~
紅爺唔會丙:smile_38: ~~~~~~~
X2:smile_38: :smile_38:

頂一野喇 ... 無面入黎:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 stephen 於 2007-11-19 09:47 PM 發表
頂一野喇 ... 無面入黎:smile_27: :smile_27:
STEPHEN, 你都無面入黎:smile_41:

紅叔~~今星期又點
星期六又咁多女..........我真失敗.............:smile_39:

引用:
原帖由 新阿布 於 2007-11-19 10:28 PM 發表
紅叔~~今星期又點
星期六又咁多女..........我真失敗.............:smile_39:
In or Y ?? what do u want? :smile_44:
5條仔...10尻幾條女. 下次唔好搵咁多女出來, 多多錢都唔夠俾 :smile_27:

引用:
原帖由 mandyhk2002 於 2007-11-19 10:25 PM 發表

STEPHEN, 你都無面入黎:smile_41:
呢排較忙, 遲d先去你o個度吹水 :smile_38:

引用:
原帖由 紅勇士 於 2007-11-20 01:15 AM 發表

In or Y ?? what do u want? :smile_44:
5條仔...10尻幾條女. 下次唔好搵咁多女出來, 多多錢都唔夠俾 :smile_27:
好在joey一早踢幾件走
唔係多多酒都唔夠......................:smile_42: :smile_42:
我就無所謂~你話事
想約上次阿光果係假港女出黎..................:smile_47:

引用:
原帖由 新阿布 於 2007-11-20 01:17 AM 發表

好在joey一早踢幾件走
唔係多多酒都唔夠......................:smile_42: :smile_42:
我就無所謂~你話事
想約上次阿光果係假港女出黎..................:smile_47:
打俾佢囉 :smile_44:
聽講838過幾日重開

:smile_38: :smile_38:

個巴打係叫阿剛, 條女係叫coco :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆