上一頁下一頁
發新話題

【紅爺CLUBBING在IN CLUB 】《1月26號》【 P.1 詳情+相片+吹水】

收藏  |  訂閱
987  23.7k

引用:
原帖由 新阿布 於 2007-11-20 01:17 AM 發表

好在joey一早踢幾件走
唔係多多酒都唔夠......................:smile_42: :smile_42:
我就無所謂~你話事
想約上次阿光果係假港女出黎..................:smile_47:
阿剛真係哂料, 有食唔食, 罪大惡極, 錯哂 :smile_39:

引用:
原帖由 紅勇士 於 2007-11-20 01:19 AM 發表

打俾佢囉 :smile_44:
聽講838過幾日重開
我連佢個名都唔係好記得....coco???gogo???............
唉~~星期六無帶條女咪大把景囉..........
點解個天要咁對我:') :')

引用:
原帖由 新阿布 於 2007-11-20 01:21 AM 發表

我連佢個名都唔係好記得....coco???gogo???............
唉~~星期六無帶條女咪大把景囉..........
點解個天要咁對我:') :')
聽日一定會好天o既 cccc

引用:
原帖由 紅勇士 於 2007-11-20 01:20 AM 發表

阿剛真係哂料, 有食唔食, 罪大惡極, 錯哂 :smile_39:
咪臭係~仲要條女幾好~~唉~~
隔離檯幾隻狗公睇到流晒口水:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 新阿布 於 2007-11-20 01:23 AM 發表

咪臭係~仲要條女幾好~~唉~~
隔離檯幾隻狗公睇到流晒口水:smile_30: :smile_30:
你同港深咪一樣係狗公 :smile_30:

引用:
原帖由 紅勇士 於 2007-11-20 01:22 AM 發表

聽日一定會好天o既 cccc
好天又未必有咁好景..........
算!!!返房諗下coco打下飛機~~
閃~~:smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 紅勇士 於 2007-11-20 01:24 AM 發表

你同港深咪一樣係狗公 :smile_30:
哈哈~~你咪一樣!!!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 新阿布 於 2007-11-20 01:25 AM 發表

好天又未必有咁好景..........
算!!!返房諗下coco打下飛機~~
閃~~:smile_43: :smile_43:
你慢慢幻想下啦 :smile_30:

引用:
原帖由 新阿布 於 2007-11-20 01:25 AM 發表

哈哈~~你咪一樣!!!:smile_30: :smile_30:
咁你又錯啦~ 咪又係女一條~ 又唔係未見過女~ 成日都幾廿條女同我玩, o係我身邊走來走去架啦 :smile_44:  :smile_43:
訓覺 :smile_43:

引用:
原帖由 紅勇士 於 2007-11-20 01:28 AM 發表

咁你又錯啦~ 咪又係女一條~ 又唔係未見過女~ 成日都幾廿條女同我玩, o係我身邊走來走去架啦 :smile_44:  :smile_43:
訓覺 :smile_43:
揾日再去你度走返轉 ~~~~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆