上一頁下一頁
發新話題

【紅爺CLUBBING在IN CLUB 】《1月26號》【 P.1 詳情+相片+吹水】

收藏  |  訂閱
987  23.7k

引用:
原帖由 stevenlung 於 2007-11-21 09:26 AM 發表

檢討左喇...高大唔夠 DICKY....靚仔唔夠 紅紅....後生唔夠一班兄弟..........:smile_27:
多尻餘 :smile_30:

引用:
原帖由 Y希 於 2007-11-21 10:17 AM 發表
得閒sd返上次d相比我.....:smile_34:

返工 推一推~~~~~~~~~~~~~:smile_43:
ok~ 呢排比較忙 :smile_27:

一下紅爺先,唔好飛埋場呀:smile_30:

引用:
原帖由 mandyhk2002 於 2007-11-21 07:15 PM 發表

好, 我等你:smile_30: :smile_30:

好多靚女噃, 紅爺:smile_47::smile_47:
你又知? 俾多次你條link我 :smile_38:

慘~星期日要返工黎唔到...........
我既COCO呀.......................:')

引用:
原帖由 新阿布 於 2007-11-21 11:06 PM 發表
慘~星期日要返工黎唔到...........
我既COCO呀.......................:')
呢個星期彈俾其他兄弟 :smile_44:

引用:
原帖由 紅勇士 於 2007-11-21 11:11 PM 發表

呢個星期彈俾其他兄弟 :smile_44:
唔好呀...................:') 如果你試下..........

引用:
原帖由 新阿布 於 2007-11-21 11:18 PM 發表

唔好呀...................:') 如果你試下..........
你打左電話俾佢未? 我訓先~ 4點起身睇波 :smile_43:

我又推推先...哈哈...

我都好能想溝呀四眼師兄條女.
當日唔係帶住條女,同埋有師兄mark左條女,
我實捉條女去爆房老強呀.....哈哈哈....
佢貓成咁,一定好爛砌呀....:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆