上一頁下一頁
發新話題

08.~No.4~Richy Friday Steal Jump Party (0125)<落雨天照行~~呵!!!

收藏  |  訂閱
514  12.1k

引用:
原帖由 coolam 於 2008-1-11 12:35 PM 發表

哈, 同你玩重多過同女玩, 咁你話啦,
今晚我單身~~快d叫你老婆介紹多d靚女姊妹過來玩呀~~~
i am single too tonight
:smile_34:

引用:
原帖由 singalong 於 2008-1-11 12:45 PM 發表

i am single too tonight
:smile_34:
OK...Cool...咁我call定之前抄牌D女先...嘿...
你會唔會又single到2.00..又咩呀...

各位放工未呀??~~~我就來閃得啦

引用:
原帖由 coolam 於 2008-1-11 03:39 PM 發表
各位放工未呀??~~~我就來閃得啦
咁早可以收工~~:smile_13:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-1-11 03:47 PM 發表

咁早可以收工~~:smile_13:
我以家係有野唔做, 等到差唔多時間做埋收工..唉~~:smile_39:
我份工有好有唔好:smile_27:, 一份原全冇推動力:smile_27:,成就感:smile_39:,多(金錢):smile_42:收穫的工作
...得個安安定定,遲到早退射波冇事:smile_30::smile_30:,人工麻麻:smile_13:.....點算呀~~~:smile_13:

推:smile_38:

引用:
原帖由 coolam 於 2008-1-11 03:53 PM 發表

我以家係有野唔做, 等到差唔多時間做埋收工..唉~~:smile_39:
我份工有好有唔好:smile_27:, 一份原全冇推動力:smile_27:,成就感:smile_39:,多(金錢):smile_42:收穫的工作
...得個安安定定,遲 ...
點解今日甘感嘆呀,你唔係同我講過日日都係生日嘅咩,開心~~

引用:
原帖由 coolam 於 2008-1-11 03:53 PM 發表

...得個安安定定,遲 ...
咁.... 咪可以做到退休囉....:smile_14::smile_14:

引用:
原帖由 svantlccg 於 2008-1-11 04:33 PM 發表

咁.... 咪可以做到退休囉....:smile_14::smile_14:
呢份工俾40Year以上人做就差唔多...嗚...

咁多位師兄..
今晚又係sofa.. me2 ..
小弟坐唔知咩a2 定 v2 .. :smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆