上一頁下一頁
發新話題

08.~No.4~Richy Friday Steal Jump Party (0125)<落雨天照行~~呵!!!

收藏  |  訂閱
514  12.1k

引用:
原帖由 俊二千 於 2008-1-18 01:40 PM 發表

想返屋企:smile_13: :smile_13:
係時候唱首"愛回家"俾你聽啦...:smile_30:

引用:
原帖由 singalong 於 2008-1-18 12:38 PM 發表
hi,coolam i mybe go richy at 1:00 or maybe not go, can u tell me the table number?
今晚坐邊度???你睇下我個簽名位張Richy相就知啦~~哈哈哈~~~

引用:
原帖由 coolam 於 2008-1-18 01:37 PM 發表

今日好多團咩??唔覺喎~~哈~~
想落Disco就8仔,想去酒吧就Richy,想叫G就唱仁K,再唔係自己去Suana都得啦~~
想做咩就去做咩~~~咁先叫自由嘛
我冇自由阿 !! 呢幾日在屋企閉關... :smile_27::smile_27:

放工~~閃~~今晚各位Richy見~~:smile_40:

各位朋友, ~~今晚照舊~~
Sorry, 呢幾日忙, 冇出post,
不過要來的, 都會自動到啦 ~~
唔來的, 我都唔介意~~
(男)人少飲少d酒~~(男)人多唔係好事~~~哈~~~

:smile_38: 支持下先~

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-1-25 11:27 AM 發表
:smile_38: 支持下先~
身體力行會好d~~雀~~~你去過richy未呀??

引用:
原帖由 coolam 於 2008-1-25 11:43 AM 發表

身體力行會好d~~雀~~~你去過richy未呀??
未呀.....不過我今晚要去食自助餐~~~都係去唔到架喇~~:smile_39:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-1-25 11:45 AM 發表

未呀.....不過我今晚要去食自助餐~~~都係去唔到架喇~~:smile_39:
食完上來玩剛好(如果明天不用上班)

Richy ~~ 高潮時間: 2.00-5.00

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆