上一頁下一頁
發新話題

08.~No.4~Richy Friday Steal Jump Party (0125)<落雨天照行~~呵!!!

收藏  |  訂閱
514  12.1k

引用:
原帖由 ray_liu 於 2007-12-13 02:35 PM 發表

你係邊個先:smile_41:  東泰...
難道b 字頭?
係呀,爆海:smile_44:

引用:
原帖由 ray_liu 於 2007-12-13 02:40 PM 發表

good...我就係搵緊伴呀, 佢講到好吸引~:smile_40:
上海Babyface入選50大好玩場所之一 (www.djmag.com)
我真係好想去睇下....

引用:
原帖由 coolam 於 2007-12-13 03:06 PM 發表

上海Babyface入選50大好玩場所之一 (www.djmag.com)
我真係好想去睇下....
我十月去過阿
有3間架喎

同埋我仲去過上海既RICHY, 不過新開冇人....

推:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 迷幻小學生 於 2007-12-13 02:50 PM 發表

係呀,爆海:smile_44:
你開咁多新ACCOUNT 做乜先? 之前O個個ON999UP 係咪都係你:smile_41:
仲有...今個星期五RICHY 見~~:smile_40:

引用:
原帖由 svantlccg 於 2007-12-13 03:23 PM 發表

我十月去過阿
有3間架喎

同埋我仲去過上海既RICHY, 不過新開冇人....
冇人? 唔係嘛...
我聽人地話D女多過深圳RICHY 幾倍架喎...:smile_40:

引用:
原帖由 ray_liu 於 2007-12-13 03:45 PM 發表

冇人? 唔係嘛...
我聽人地話D女多過深圳RICHY 幾倍架喎...:smile_40:
BABYFACE D 女 就真係好正
晚晚爆

上海RICHY呢, 我去既新開冇一個月
真係冇乜人...
不過我見到吳大為 ,,,

依度好熱鬧:smile_44:

再推Richy團:smile_38: :smile_30:

推爆Richy團:smile_38: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆