上一頁下一頁
發新話題

[米高@希佬@吹水@加相]1月26日星期六晚CP常平倒數仁K晚會@(#3附上美女/幼齒/人妻圖片)

收藏  |  訂閱
778  14.8k

回覆 #57 Y希 的帖子

房錢300??

係唔係overnight ge room sin???

真係幾好玩咁喎,,,,,,,,,,

引用:
原帖由 foreverjoe 於 2008-1-20 11:25 PM 發表
房錢300??

係唔係overnight ge room sin???
你12點後去 OVERNIGHT   咁果晚飲完去咪岩囉...可以訓埋:smile_40:   一齊一齊:smile_44:

:smile_40: :smile_40: 去常仔
但3-5-8 =.=

引用:
原帖由 foreverjoe 於 2008-1-20 11:22 PM 發表
報名個到唔好寫大老闆

我只係一個窮人,我而家超窮:smile_39:
[fly]...唔好講埋D衰野啦 老闆 ...[/fly]

引用:
原帖由 foreverjoe 於 2008-1-20 11:17 PM 發表
TILL

呢條女我座嫁:smile_34:
C HING 條囡 材質 5錯…幼齒 大眼妹+光管腳/水蛇腰 骨感 超正 !:smile_40:

引用:
原帖由 Lycan 於 2008-1-20 11:22 PM 發表
"團費酒水 : 人仔400 可以講價 ( 全程飲....."

我想講到 RMB 40............... 有問題搵我秘書.... :smile_38:
[fly]...你無得講野 ...[/fly]

引用:
原帖由 陽光仔 於 2008-1-20 11:27 PM 發表
:smile_40: :smile_40: 去常仔
但3-5-8 =.=
絛仆街仔寫錯:smile_39:
話左2  5  8又吾改返 :smile_42:

回覆 #65 shingmichael 的帖子

唉........窮到......想死.....:smile_39:

引用:
原帖由 傻龍2006 於 2008-1-20 11:26 PM 發表
真係幾好玩咁喎,,,,,,,,,,
[fly]...已經幫你報左名 放心 ...[/fly]

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆