上一頁下一頁
發新話題

1月20日星期日 單身派隊 一起去打邊爐再去baby k狂歡啦狂歡夜團

收藏  |  訂閱
91  2.6k

引用:
原帖由 apple0812 於 2008-1-20 05:55 PM 發表

我日日都想有人陪我但日日都沒有人陪我:smile_13:
Apple 相傅你樣貌不差, 點會揾唔到個對你好的男仔呢?

引用:
原帖由 回憶是最美的 於 2008-1-20 06:01 PM 發表

Apple 相傅你樣貌不差, 點會揾唔到個對你好的男仔呢?
呢D急唔來架:smile_38:隨緣啦

引用:
原帖由 apple0812 於 2008-1-20 06:04 PM 發表

有可能有D野有D人我仲未放低吧:smile_44:呢D急唔來架:smile_38:隨緣啦
你講得岩, 緣份要來時係阻唔到, 走時也一樣

引用:
原帖由 回憶是最美的 於 2008-1-20 06:06 PM 發表

你講得岩, 緣份要來時係阻唔到, 走時也一樣
系呀:smile_38:所以有D野就算我點急都沒用:smile_13:上次在黃大仙仲話我11月會識到新既男友:smile_44:哈哈原來唔系

呢o的都係自己心安的動作啫, 最重要係自己點睇, 有機會下次join你去玩下,

引用:
原帖由 回憶是最美的 於 2008-1-20 06:20 PM 發表
呢o的都係自己心安的動作啫, 最重要係自己點睇, 有機會下次join你去玩下,
好呀:smile_38:我開了星期五的團:smile_44:希望有機會一起玩啦

我都搵緊人地倍:smile_45:
本身同fd上大陸...而加個fd甩低:smile_22:

引用:
原帖由 apple0812 於 2008-1-20 17:54 發表

我一陳同YXXX一起自己去打邊爐:smile_30:
你就正....打邊爐@.@
我又煮麵食先:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 kenent2005 於 2008-1-20 06:31 PM 發表

你就正....打邊爐@.@
我又煮麵食先:smile_13: :smile_13:
甘沒人過來一起去食一起去玩:smile_39:我地只好自己去食自己去玩啦:smile_30:

引用:
原帖由 9588媽媽奶 於 2008-1-20 06:24 PM 發表
我都搵緊人地倍:smile_45:
本身同fd上大陸...而加個fd甩低:smile_22:
甘你要唔要过来一起玩啊:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆