上一頁下一頁
發新話題

【紅爺CLUBBING在IN CLUB 】《1月26號》【 P.1 詳情+相片+吹水】

收藏  |  訂閱
987  23.7k

引用:
原帖由 evil833 於 2008-1-18 10:00 PM 發表

呵呵....咁係咪你地唔夾呢....
無無無...講笑姐....
寧敎人打仔.莫敎人分妻.....:smile_30: :smile_30:
有咩計.可以去玩
但佢又唔知呢??

引用:
原帖由 stevenlung 於 2008-1-18 10:02 PM 發表
路過...推一推.......
我又推一推你先...哈哈../.

引用:
原帖由 bee141 於 2008-1-18 10:04 PM 發表

有咩計.可以去玩
但佢又唔知呢??
大把啦....
扮訓覺,扮關機,
扮無聽,扮乜都得啦....哈哈哈...
:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 evil833 於 2008-1-18 10:09 PM 發表

我又推一推你先...哈哈../.
點呀....最近係邊件女呀........:smile_45:

引用:
原帖由 stevenlung 於 2008-1-18 10:14 PM 發表

點呀....最近係邊件女呀........:smile_45:
溝緊....睇下帶唔帶到出來....
哈哈....我邊有你咁多女丫...係y bar都可以撞到舊菜....:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 stevenlung 於 2008-1-18 10:14 PM 發表

佢呀...太多.
我見佢2次.2次都唔同0既......
唔好話記名.連樣都難記:smile_30:

引用:
原帖由 bee141 於 2008-1-18 10:18 PM 發表

佢呀...太多.
小你.....
咁又係,邊似你.......次次都係比女溝....
我想溝都溝唔到呀...哈哈...:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 evil833 於 2008-1-18 10:17 PM 發表

溝緊....睇下帶唔帶到出來....
哈哈....我邊有你咁多女丫...係y bar都可以撞到舊菜....:smile_38: :smile_38:
我得一千零一件姐.......邊度你..:smile_45:

引用:
原帖由 stevenlung 於 2008-1-18 10:19 PM 發表

我得一千零一件姐.......邊度你..:smile_45:
哈哈.....
係你唔出手姐....
你出手....
我都溝唔到啦....
上次係chocolate度溝唔溝到女先....:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 bee141 於 2008-1-18 10:18 PM 發表

佢呀...太多.
有撚計咩........甘撚靚仔.....:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆