上一頁下一頁
發新話題

~發問區~

收藏  |  訂閱
1.5k  93.4k

回覆 #1 thomas-sep 的帖子

想問皇崗金怡雅苑係咩塲?環境同收費?many thanks~

我想問係咪有間叫黃色定金色既dup骨場呢?

我條仔有個大陸女電話號碼,我打去佢話我打錯...
佢話條女係幫人dup 骨
plx 回覆

請問點post 相
請指教

引用:
原帖由 HI2004 於 2007-3-28 07:26 PM 發表
急求cp 美而登sn電話
上 google 或者 yahoo , search 常平美而登酒店 , 之後打去前台 , 叫前台轉 sn , 甘咪得啦 , 唔係要人教啦 !

:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 larryhcw 於 2007-3-29 02:08 AM 發表
想問吓各大大
常平有無K行1-3-6的
叫咩名‧請指點迷樽!
Thx!
通常都係 3 ( 1Q ) - 6 ( ON ) , 去細場玩 , 重要坐台唔出街 , 冇野啦 ?

銀星 , 亞蘭 , 天鵝湖 , 悅華 .... 我知既都係行 3-6 !

引用:
原帖由 EdwardCC 於 2007-3-29 07:45 AM 發表
各位朋友
想問下有沒有什麼網頁可以利用手機來查到囡囡的位置?

只得手機號碼可行嗎?
冇可能 ....... :smile_38:

引用:
原帖由 吳曉旭 於 2007-3-29 01:01 PM 發表
而家可以帶幾多錢返大陸4萬有無問題,仲有如果帶金器返大陸而有無問題
依家邊度有人理呢樣野架 ? 你唔好以為四萬係好多錢至得架 ? :smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 inoued 於 2007-3-29 02:43 PM 發表
請問點post 相
請指教
http://www8.188channel.com/viewthread.php?tid=509038&extra=page%3D4%26amp%3Bfilter%3Ddigest

自己睇 !

引用:
原帖由 cheongip 於 2007-3-28 10:14 PM 發表

咩係女女 2-5-8 ??:smile_41:
坐台 - 1 Q - ON , 女女收既價錢 !

請問深圳 K歌之王 地址 電話  thank you :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆