上一頁下一頁
發新話題

突破大陸封鎖.........上夜遊區無問題!

收藏  |  訂閱
242  38.5k

very good...........................thank you.....:smile_30: :smile_30: :smile_30:

多謝樓主,呢個對我好有用,以後唔駛怕在大陸上唔倒網,白交月費!

引用:
原帖由 iceman7777 於 2007-6-8 01:32 PM 發表

C兄試纒這個http://127.0.0.1:8567/loc/phome.php,入到去個網左上角見到有自由門6.34下載的:smile_38:
仲有見好多師兄之前比自由門條link都唔work因為個條link係assume自由門running, 自由門預設個port係8567, 所以條link會咁, 官方下載條link如下
http://www.dongtaiwang.com/loc/download.php

樓主如果好心d不如張其他師兄意加埋上你#1, 因為好多師兄都唔睇中間:smile_39:

多謝ching:smile_40:
好有心機既教學

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2007-6-7 09:12 PM 發表
在此多謝車版,又加分,又明亮,又精華。:smile_40: :smile_40: :smile_40:

各位住係大陸嘅Ching,有沒發覺上夜遊區一時時得。
本人經過昨晚測試過,百份百破解大陸封鎖。
如果照下面做,就永無問題 ...
1 年前 mp111 兄都有詳細介紹過 "突破封鎖",anyway,多謝師兄先

個U.EXE有VIRUS ,個BITDE..5比我開 :smile_38:

引用:
原帖由 基夫斯 於 2007-6-9 02:07 PM 發表
個U.EXE有VIRUS ,個BITDE..5比我開 :smile_38:
個ultrasurf 好多anti-virus都當係virus, exclude咗佢就得啦, 開唔開得過, 自己諗囉:smile_45::smile_45:

在大陸網吧用洋蔥頭系可行的,不過好似吾使搞到甘複雜o咼
我都系放系自已qq群共享裡面,下落來就用得

回覆 #1 COPYBOY 的帖子

你好野...............勁呀:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 夜半無人 於 2007-6-9 04:09 PM 發表
在大陸網吧用洋蔥頭系可行的,不過好似吾使搞到甘複雜o咼
我都系放系自已qq群共享裡面,下落來就用得
點搞:smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆