上一頁下一頁
發新話題

~發問區~

收藏  |  訂閱
1.5k  93.5k

引用:
原帖由 ivy.kk 於 2007-5-31 12:59 PM 發表

我想問深圳有邊間正骨好?
:smile_35: 深圳(南山區)嘅「正骨」Sauna好介紹:

【麒麟水會】
  .地址:南山區泉園路【麒麟花園】西側

中式雙鐘 ¥138/  90分鐘(加鐘 ¥50)
   泰式雙鐘 ¥158/  90分鐘(加鐘 ¥60)
   中醫理療 ¥158/  90分鐘(加鐘 ¥60)
   日式雙鐘 ¥168/  90分鐘(加鐘 ¥75)
   韓式雙鐘 ¥178/  90分鐘(加鐘 ¥80)
   香薰推拿 ¥198/120分鐘(加鐘 ¥80)
   男賓水療 ¥198/120分鐘(加鐘 ¥80)

足  浴 ¥38/45分鐘
   香薰足浴 ¥68/60分鐘
   中式洗頭 ¥30/次
   護髮水療 ¥30/次
   護髮奶療 ¥50/次

捏、刮腳 ¥38/次
   修  腳 ¥38/次
   修  手 ¥38/次
   採  耳 ¥38/次
   擦  背 ¥48/30分鐘
   鬆  背 ¥38/30分鐘
   水療門票 ¥88/位(24小時內)

麻將房(大房)  ¥38/小時
   麻將房(細房)  ¥28/小時
   卡啦OK(大房) ¥58/小時(At Least 兩小時)
   卡啦OK(細房) ¥38/小時(At Least 兩小時)

【東方雅典國際商務酒店水療俱樂部】
  .地址:南山區創業東路

中式按摩 ¥138/雙鐘
   泰式按摩 ¥148/雙鐘
   韓式按摩 ¥158/雙鐘
   中醫理療 ¥148/雙鐘
   香薰推油 ¥158/雙鐘
   雅典風情 ¥158/雙鐘
   香薰足浴 ¥  58/60分鐘

【愛西華水療溫泉】
  .地址:南山區華僑城【海景花園】

中式雙鐘 ¥138/120分鐘
   泰式雙鐘 ¥158/120分鐘
   中醫理療 ¥168/120分鐘

PS:如果以上所講嘅價位有改動,應該唔會相差好遠。

塘廈三正

想問下有無人有塘廈三正 mamasan 的電話

從皇崗去方向村
1.有什麼巴士(幾多號係邊坐)
2.去到那裏落車
3.下車后怎樣行找到FL搵MM
4.方向有無正骨
THANKS

引用:
原帖由 shing169 於 2007-5-31 03:51 PM 發表
1.CP邊間SN服務好??幾錢?
2.美怡X酒店附近邊度多FL??
3.CP邊度有正K,類似量販式??
1)一定係君月...約548-568
2)前少少好運果頭大把倉..一到果度成炸媽咪聊你
3)音樂龍!!在美而登對面,聯邦花園...唯一正k之選..價錢不貴,ok好玩

引用:
原帖由 wonghcdavid 於 2007-5-28 10:50 PM 發表
小弟只懂搭火車上cp, 希望有師兄能解答我以下問題:

1) 在香港有大巴直上cp嗎? 如有, 在那裡上車的
2) 在羅湖上cp的大巴在那裡上車的? 最後一班大約幾點開呢?
3) 在皇崗有大巴上cp嗎?在那裡上車的? 最後一 ...
1)我都想有啊...我諗冇喇
2) 商業城...LAST係2200
3) 有,出大陸關轉左盡頭有一架寫住去荔香樓既,35蚊....0岩0岩有一間新巴士公司,在出關向右行,叫"海獅"巴士...30(好似係)

引用:
原帖由 rwo 於 2007-5-28 11:21 PM 發表

多謝大哥o既回覆!

細紀X園,我都去過,細房5佰幾蚊,間房都幾大,可以擺幾台麻雀!

係呢!唔知你有無D相熟mami可以介紹呢?可以PM我!希望你唔好話我煩啦!!!
千其唔好做壞規舉啊~~~~淡水摩摩車起步只係2蚊3蚊嫁咋..俾5蚊D摩托佬肯定開心死

引用:
原帖由 newnew 於 2007-5-28 12:40 AM 發表

以前火車西站僑社有車.  而家唔知搬左去邊:smile_13:

系羅湖商業城地下 (即系長途車站) 裡面有一間餐廳, 果度應該仲有車去福州 :smile_38:  
去橋社果邊(羅湖關一出向左行)...果邊大把車...一般早上一班..晚上一班

各位好...........返深圳邊到最多野玩??
包條女過夜幾$$$?邊到有得包???要幾$$到??

麻煩解答我里個新仔!!!

我上過一次沙嘴~
果次咁岩撞正新年前夕..
聽聞依+掃得好勁??
依+有咩建議???去邊玩好???
有無揼骨一條龍玩??幾$$?

樟木頭有咩sn介紹,幾錢??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆