上一頁下一頁
發新話題

珠海夜遊介紹

收藏  |  訂閱
212  31.8k

引用:
原帖由 奇洛杜雷斯 於 2007-5-6 08:11 PM 發表
好想去,可惜交通太唔方便!
可以方便但係貴:smile_39:

thanks for detailed report :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 邁維魯巴巴 於 2007-5-6 06:03 PM 發表
c hing講唱k係咪「坦洲」?
果度熟於中山,唔算係珠海
從拱北或九洲港打的去都要$60

最憎就係坦洲牌坊上居然有日文字地方名
真係睇到眼火爆:smile_22:
你會唔會比人呃??兜路??
我搭十次十次都係30-40蚊

引用:
原帖由 奇洛杜雷斯 於 2007-5-6 08:11 PM 發表
好想去,可惜交通太唔方便!
遠係遠左d 如果有返幾日假都可以去玩下 好好享受下個假期
如果要即日來回就哂時間d囉 因為尾班船係21:30  
搭唔到尾班船就要返過澳門再返香港

引用:
原帖由 d-son 於 2007-5-6 09:08 AM 發表
坦洲卡拉ok有咩介紹??訓邊??酒店咩名??幾多錢??有無 d  young girl??
卡拉OK我就去開[金昇]   同的士佬講佢一定知  附近都有幾間卡拉OK
訓最好就返過拱北訓  比較安全同環境好D  
金葉,雲非,中港呢幾間酒店都住得過  唔過200蚊  金葉就200多小小

引用:
原帖由 muumuu 於 2007-5-6 09:09 AM 發表
好有用. 多謝哂 !
睇過一D post 講過下一D 比較高級的, 如"度假村", "怡景灣". C兄對呢D有咩指點呀 ?
Thank you ! :smile_40:
唔好意思  呢兩個我都未去過  答唔到你  :smile_30:

引用:
原帖由 beekk1970 於 2007-5-6 03:46 AM 發表
no.1 :smile_30:  thank for info......:smile_38:
好得呀…寫得好好又詳細…推推推:smile_40:

引用:
原帖由 vwetchina 於 2007-5-6 12:57 PM 發表
珠海中山唔係唔好玩但交通費貴呢 .
坐船去來會要300-400如果唔係出公數點頂啊:smile_39: .
坐車係平好多但時間長呢:smile_45: .
我覺得如果專程去玩唔多直囉.
無錯  如果坐車係平80-100蚊坐大巴   珠海<---->深圳  車程2小時30分鐘
珠海我都唔會成日去  一個星期去一次都OK既

引用:
原帖由 樟深常 於 2007-5-6 07:50 PM 發表
有咩sauna好介紹呀pm我呀
PM左  希望幫到你 :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆