上一頁下一頁
發新話題

分享: ☆☆╮弟一次係點樣入黎呢個內地夜遊區 (+分區!!!)╭☆☆

收藏  |  訂閱
145  16.9k

有冇人睇過呀, 未留個言架朋友仔入黎留言啦.

唔該晒先. .

1)
大家弟一次上"內地夜遊區" 係在點樣架情況下呢.??.
係yahoo 找disco,無意中入左來

2)
弟一次上黎呢度睇.. d post, 覺得點樣呢..
大開眼介,什麼都有得睇

3)
大家有冇出過report 呀, 剩文字 or 相+文字架 report, 出過幾多呀(大約啦)
弟一次洛大陸d-report,右一次偷食同disco正歌

4)
大家有冇跟過團玩?? (係呢度join架,) 一齊去d 地方去玩, 如有, 跟團玩架感覺係.???
有呀,係度join的,而家重變成fd,tim

5)
有冇建議 or 意見給 "內地夜遊討論"
攪多些團和活動,令到哩度更旺

6)
除左上呢度(內地夜遊)外, 各會員重(有冇)上其他架邊一區多呢(最多講三個區得啦-係香港討論區內, 得個知字咋
香港夜遊討論,引人入性,澳門夜遊討論

1)
第一次好似係唔知係search下歌定4仔入左離, 不過只係徘徊BT區, 後尾發現呢度好多正料, d 人又攪笑(出report時)
而家日日睇有冇新report, 好似睇新聞gum
2)
好多師兄d中文好勁, 又多正料!試過 去玩之前起度做research, 班friend都話有料到

3)
大家有冇出過report 呀, 剩文字 or 相+文字架 report, 出過幾多呀(大約啦)
幾個jar, 因為仲係新仔, 不過我出report一定有相
4)
大家有冇跟過團玩?? (係呢度join架,) 一齊去d 地方去玩, 如有, 跟團玩架感覺係.???
未有機會but超想
5)
小心有巴打的女朋友或tiger見到
另外巴打post report如果有相gea就傳神好多la
6)
除左上呢度(內地夜遊)外, 各會員重(有冇)上其他架邊一區多呢(最多講三個區得啦-係香港討論區內, 得個知字咋 )..??
情愛, 成影, bt

1)
豬朋狗友無喇喇做左版主叫我上黎睇:smile_04:
2)
沈船報告夠感情,救國報告夠淫

3)
多數都係回復
4)
有,感覺上都唔差
5)
強烈要求版主做埋雞頭,之後請我調教
6)
除左上呢度(內地夜遊)外, 各會員重(有冇)上其他架邊一區多呢
睇片區:smile_05:

謝謝大大無私的分享
請再接再厲
支持本土自拍唷

引用:
原帖由 Hi-Tung 於 2005-12-3 08:53 AM 發表
謝謝大大無私的分享
請再接再厲
支持本土自拍唷
下, 你唔係答.. 番個主題, 文不對題喎..

1: 係朋友的QQ資料中穩到
   2:第一次上來發覺呢度超多人,熱鬧...可以睇到好多方面葛資料
   3:好似有一次
   4:冇...<有一次想跟,但領隊話只限舊會員>之後就冇報過名
   5:有d高級會員好似好高斗,扮曬野
   6:內地夜遊討論    足球  賽馬

有個FD上開,介紹給我的。一看之下,很有趣!就加入了這個大家庭

引用:
原帖由 許文強 於 2005-12-4 06:29 PM 發表
有個FD上開,介紹給我的。一看之下,很有趣!就加入了這個大家庭
你可以詳答問題架.
--> # 1 post 有六個問題.

答得詳細d, 有十五分加你.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆