上一頁下一頁
發新話題

沉得開心[已加索引 P.1](30/5 update~~~~~p.61真情對話篇)

收藏  |  訂閱
951  103.0k

引用:
原帖由 mp111 於 2006-3-24 01:09 AM 發表
沉得開心!!!
開心咪得囉~~~
十年江湖經驗沈唔死嘅!!!!
o個種feel真係幾正

引用:
原帖由 臭陳 於 2006-3-24 12:52 AM 發表
各位師兄,我做cd-rom已經一排,
今次係我第一次係呢度出開聲,
希望大家射住

我其實想同大家分享下,自己呢兩個月既經歷:

我自己出黎玩左都有一段長時間,起碼超過十年,
今次係第一次 ...
帥兄保重保重....

你呢o的老手 , 有時玩下feel
潛一陣水 , 自己識浮返上黎架喇

引用:
原帖由 gfingfing 於 2006-3-24 01:21 AM 發表
ok, what's next?  Tell us more?  Back to CD-ROM?
already post

引用:
原帖由 ylchan 於 2006-3-24 01:24 AM 發表
點解呢家好似d report出d唔出d既?
事件好長,可能需要多d時間先可以出完,俾d時間我

引用:
原帖由 ken6688 於 2006-3-24 01:30 AM 發表

帥兄保重保重....
多謝關心

引用:
原帖由 blok 於 2006-3-24 01:32 AM 發表
你呢o的老手 , 有時玩下feel
潛一陣水 , 自己識浮返上黎架喇
希望喇

到左第五次上去(由第一次到第五次,我諗相隔三個禮拜喇)
今次上去之前已經叫相熟媽咪同經理幫我搵佢,
上到去之後,經理同我講佢好多日冇返工,可能返左屋企都唔定,
我個心突然有一種講唔出既苦澀,不過都冇辦法,
唯有唔搵女(因為冇晒心機)繼續玩落去,
過左個幾鐘,第二組個媽咪(佢知我搵佢)帶左佢入黎,
o個時我岩岩係洗手間出黎,見到佢直情由個心笑左出黎,
跟手拉左佢入洗手間纏綿一番,纏綿完之後同佢出返去玩左陣,
就同佢出左去食宵夜,結果仲放埋我d飛機添,
我同佢出左去之後,佢問我可唔可以帶埋佢隻狗去食宵夜,
我話冇問題,因為我都好鐘意狗
跟住佢帶左我返屋企放狗同食宵夜,最後仲係佢屋企訓埋添,
不過只係攬住佢訓,冇攪到野
第二朝因為我要走先,所以冇嘈醒佢,
放低肉金就閃,雖然唔想走,不過冇辦法:')
好在今次交換左電話(第一次),個心知道自己開始走唔甩

待續~~~~~~~~~

BROTHER TAKE CARE ! GOODLUCK

引用:
原帖由 hobobo1126bb 於 2006-3-24 02:18 AM 發表
BROTHER TAKE CARE ! GOODLUCK
thank bro!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆