上一頁下一頁
發新話題

※↓分享:【內地夜遊玩得最印象深刻果次 (已經是..+分區) 】↑ @@ 去分享呀

收藏  |  訂閱
75  15.5k

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2005-10-29 09:30 PM 發表

你講起二五仔單啦.. 真係.. 呀..
講起二五仔 ,我都被人出賣過..

詳細係點架, 可否分享一下的.. :smile_02::smile_02:

回復 #27 thomas-sep 的帖子

引用:
原帖由 aw60 於 2005-11-3 01:18 PM 發表
I paid $1000 for over night.
$1000.. 案發地點在那. 咁你覺得值唔值得呀.
--> 俾錢.. 黎講. 也算深刻的經力的..

引用:
原帖由 藍浪 於 2005-11-2 09:22 AM 發表

講起二五仔 ,我都被人出賣過..
係, 咁呢次係幾深刻喎. 可唔可以講講架. .

最開心一次

09/10我以上左cp,亦和上面條女發生了敢情.(這是我個人覺得)個女仔人品很好,果日只行下街,之後就帶我番佢屋企煮飯食,細說了很多心裡話,我須不開心,而佢說的情況比我更慘(我信,她沒問$),果晚就成左我女友,在佢家訓,直到10/10晚去sunday玩,右係佢生日,我安排左個生日cake給她右腿我都一直陪住佢,連女都沒媾,玩得很開心,大約6:00就去左佢家附近租酒店(因有另一個女仔同行,唔夠地方訓)上到room,大家就傾下計,10:00左右,我條女要回公司一陣,3個鐘番來,敢剩番我同另一個女仔係度,在傾計中覺得我人好,好小男仔係敢,昨晚一直陪住佢,覺得愛上左我,跟住右同佢....,訓醒後佢亦無講依d野給條女知,之後食晚飯,2個一起重給我行我$100警我唔夠得$番香港,我回港時想佢地是什麼想法呢?反正沒所謂la,唔使比$食左2條女,所以這一遊是大有收穫

引用:
原帖由 alanlee76119 於 2005-11-4 04:46 PM 發表
09/10我以上左cp,亦和上面條女發生了敢情.(這是我個人覺得)個女仔人品很好,果日只行下街,之後就帶我番佢屋企煮飯食,細說了很多心裡話,我須不開心,而佢說的情況比我更慘(我信,她沒問$),果晚就成 ...
10月九號,都係最近架事的, ALAN.. 去SUNDAY, 我未去過呀, 睇下十一月個團岩唔岩時間先. 岩實會JOIN 埋玩..

你的經力.. 都QUITE HAPPY呀. 寫得都唔錯呀.

引用:
原帖由 alanlee76119 於 2005-11-4 16:46 發表
09/10我以上左cp,亦和上面條女發生了敢情.(這是我個人覺得)個女仔人品很好,果日只行下街,之後就帶我番佢屋企煮飯食,細說了很多心裡話,我須不開心,而佢說的情況比我更慘(我信,她沒問$),果晚就成 ...
得架啦~閣下呢單經典野都可以貼得堂架啦,怕且好多團友都已經收晒風知道呢單

"K屎"~!  發記係得既)))))))))))

引用:
原帖由 車厘貓 於 2005-11-4 04:56 PM 發表

得架啦~閣下呢單經典野都可以貼得堂架啦,怕且好多團友都已經收晒風知道呢單

"K屎"~!  發記係得既)))))))))))

很多人知道的. 其實..這些經力會, 開心, 最印象深刻的..

--> 阿車厘貓, 你咁多精華,  都寫一下呀. 分享一下的, +分區呀.
同埋. 都.. 點都會, 上去玩有開心架+  最印象深刻的.. 經力的.

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2005-11-4 17:06 發表

很多人知道的. 其實..這些經力會, 開心, 最印象深刻的..

--> 阿車厘貓, 你咁多精華,  都寫一下呀. 分享一下的, +分區呀.
同埋. 都.. 點都會, 上去玩有開心架+  最印象深 ...
其實開心同深刻既經歷就梗係有啦,但玩完過左去就唔想再去諗,因為記掛住呢d野

咪盞搞到自己沉船....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆