上一頁下一頁
發新話題

給跟國內女子拍拖的一段回憶及經歷一全文篇(更新了 #66,#79)

收藏  |  訂閱
141  17.8k

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2005-12-6 05:15 PM 發表

咁要偉哥啦.. or 眼看手動, 弟弟不動都得.
我相信你都係仲未明我講乜....

引用:
原帖由 二郎 於 2005-12-6 04:26 PM 發表

但我呢D係體力良好....不過心力不繼呢....
咁要偉哥啦.. or 眼看手動, 弟弟不動都得.

引用:
原帖由 二郎 於 2005-12-6 05:14 PM 發表

我相信你都係仲未明我講乜....
-->但我呢D係體力良好....不過心力不繼呢....

心力不繼呢...., 就真係.. 唔太明啊:smile_02::smile_02:

:smile_03::smile_03:

Very touching....

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2005-12-6 05:19 PM 發表

心力不繼呢...., 就真係.. 唔太明啊:smile_02::smile_02:

咁我就唔話你知....做人都係估估好玩D....:smile_04::smile_04::smile_04:

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2005-12-6 05:49 PM 發表

我估係,.. 玩得多, 對女女架同體已經睇到悶, 即使係有波有x, 都心力. 都唔會即起啊. hehe. :smile_03::smile_03:
你就唔識起....

引用:
原帖由 二郎 於 2005-12-6 05:42 PM 發表

咁我就唔話你知....做人都係估估好玩D....:smile_04::smile_04::smile_04:
我估係,.. 玩得多, 對女女架同體已經睇到悶, 即使係有波有x, 都心力. 都唔會即起啊. hehe. :smile_03::smile_03:

你應高興才對,有多少人有過這一種刻骨銘心的愛?

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2005-12-6 05:19 PM 發表

我估二郎兄係想講 , 佢唔多想再玩愛情遊戲呢樣野喇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆