上一頁下一頁
發新話題

沉得開心[已加索引 P.1](30/5 update~~~~~p.61真情對話篇)

收藏  |  訂閱
951  103.0k

引用:
原帖由 htl 於 2006-3-24 05:43 PM 發表
好, 又一個好故事, 等......
好故事就唔敢當,只係想大家分享下我ge故事姐

no offens bro
it seems a fishing story!

你呢個經驗...同我係珠海果時差唔多....

不過我就埋唔到尾啦~!

和平收場~

(我同條女講無得再過珠海/澳門做野.我地無可能一齊.叫佢搵過一個好碼頭)

唉!有十年經驗的大師兄都沉船,你話D新手點.............

幾好既故事啵,
不這好似吾樂觀,
條女若即若離甘,
希望係大團圓啦~

引用:
原帖由 jw0007 於 2006-3-24 07:40 PM 發表
no offens bro
it seems a fishing story!
我都覺得係

引用:
原帖由 nc1ab1 於 2006-3-24 09:08 PM 發表
你呢個經驗...同我係珠海果時差唔多....

不過我就埋唔到尾啦~!

和平收場~

(我同條女講無得再過珠海/澳門做野.我地無可能一齊.叫佢搵過一個好碼頭)
我都覺得我未必可以埋尾,因為大家距離都幾大,除非佢肯為我改

引用:
原帖由 andylam6987 於 2006-3-24 10:39 PM 發表
唉!有十年經驗的大師兄都沉船,你話D新手點.............
有時d野好難講,緣份同感覺係控制唔到ge,
我頭兩次見佢都冇諗過會再坐佢,
更加唔好講話會沉,呢d野唔關經驗事

引用:
原帖由 臭陳 於 2006-3-25 12:05 AM 發表

我都覺得我未必可以埋尾,因為大家距離都幾大,除非佢肯為我改
咁呢樣真係唔知佢肯唔肯(唔係潑你冷水呀老友)
老實講D囡囡就算有幾鍾意你都好.最少 都有30%係為物質同金錢....你真係要小心處理~錢無左唔緊要,唯一係怕你輸左""情"" :smile_07:

引用:
原帖由 ohnavi 於 2006-3-24 10:50 PM 發表
幾好既故事啵,
不這好似吾樂觀,
條女若即若離甘,
希望係大團圓啦~
到而家呢一刻都係差不多,
不過大家已經有左共識,
所以而家好舒服

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆