上一頁下一頁
發新話題

情陷花街獨自愁,夢迴三更還念嬌 (大結局)

收藏  |  訂閱
294  27.3k

i want to go a.....

引用:
原帖由 ivany 於 2006-4-4 10:24 AM 發表

多謝預小弟, 我平日比較難放假, 多是星期六日, 有時候星期五可以, 因四月會拿假期故可能有機閒日來, 花街雖然去過, 但是一定要見識的地方
cp 花街未去見識過. 真要去去睇睇咩環境啦, kaka..

回復 #63 thomas-sep 的帖子

湯馬仔你未去過??

咁就要一齊黎啦。。。。。。。。。。。。。。

引用:
原帖由 BNR32V2 於 2006-4-4 05:42 PM 發表
湯馬仔你未去過??

咁就要一齊黎啦。。。。。。。。。。。。。。
係呀, 小弟未見識過花街架, 聽d fd 講幾百條女任你揀. :'):')

我cp 去過 落 d咋, 其他乜鬼 倉女, --> 經驗值係零.   +

所以岩時間架話, 實去去玩下先. ~ :smile_02::smile_02:

幾許真偽幾許愁,歡場真愛莫強求。
來時莫拒去莫留,清風兩袖更悠遊 。

Nice quote!!!

唉!沉船喜與樂!每於夜闌人靜時……回味無窮!最想可以……時空交錯與妹再續前緣!洽似雪泥留趾爪……慢!!!但家有賢妻!快快醒來!

此情深处

引用:
原帖由 BNR32V2 於 2006-4-3 03:43 PM 發表

本來係諗住出個生日會REPORT,但係呢個禮拜發生左好多事,搞到呢個REPORT足足遲左一個禮拜。
大家可以當係一個超長篇既生日會REPORT咁睇。

事發起源要追索返個半月前既2月10號晚,當 ...
此情深处
红笺无色

我推

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2006-4-4 05:47 PM 發表

係呀, 小弟未見識過花街架, 聽d fd 講幾百條女任你揀. :'):')

我cp 去過 落 d咋, 其他乜鬼 倉女, --> 經驗值係零.   +

所以岩時間架話, 實去去玩下先. ~ :smile_02::smile_02:
那真的是要去見識下, 想像不到, 有次我行了好久, 竟然有個年輕媽咪要我選她

回復 #69 ivany 的帖子

你講個個MAMI,應該係琪姐。。。。。。。。

佢仲靚X過D女。。。。。。。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆