上一頁下一頁
發新話題

【QQ專區】

收藏  |  訂閱
1.0k  101.6k

my honey-04

引用:
原帖由 happy519hk 於 2006-4-7 02:38 PM 發表

唔知點解我玩qq時...成日都話我逾時...係咪個
server有問題定係其它問題呢?? 唔該各位qq高手幫下手
你指的是QQ遊戲嗎?

引用:
原帖由 happy519hk 於 2006-4-7 02:38 PM 發表

唔知點解我玩qq時...成日都話我逾時...係咪個
server有問題定係其它問題呢?? 唔該各位qq高手幫下手
我都係呀,成日都add唔到人...
仲有想問下各位c兄,點樣先知對方有冇視像?

引用:
原帖由 ahmon323 於 2006-4-6 10:26 PM 發表

想問一下此post 只加5分給我? 我有兩張相啊.......

同某兄弟問題一樣:

個qq add 唔到人..有冇人知點解呀..幫下我
我按了搜尋出了好多qq號碼.之後按add,這時就會出這句話......正在讀取對方驗證資訊,請稍等和別一句.連接伺服器逾時,請重試....點解會咁嫁
我用qq2005繁體版

有冇兄弟知點解呀?

引用:
原帖由 goodlife 於 2006-4-6 09:56 PM 發表

我係等人add的
永遠我都唔會做主動
我都係, 所以其實都係睇你既"女"運啦:smile_02:
但想問o下有冇c兄放相介紹下自己呢?

引用:
原帖由 zetav 於 2006-4-8 12:21 AM 發表
同某兄弟問題一樣:

個qq add 唔到人..有冇人知點解呀..幫下我
我按了搜尋出了好多qq號碼.之後按add,這時就會出這句話......正在讀取對方驗證資訊,請稍等和別一句.連接伺服器逾時,請重試....點解會咁嫁
我用 ...
我都未試過, 不過add 完人, 好似有時 log out 番, 再 log in 番先上網, 你個 list 先至會update wow...
答錯唔好炳我...:smile_02:

光看圖片就非玩QQ不可   
非常感謝無私的分享大恩大德!!!

黎多張先 ! 唔靚唔好吊呀 !

引用:
原帖由 7boy04 於 2006-4-7 01:40 PM 發表

真係未見過甘靚
this girl is very good.

thank you

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆