上一頁下一頁
發新話題

※↓分享:【內地夜遊玩得最印象深刻果次 (已經是..+分區) 】↑ @@ 去分享呀

收藏  |  訂閱
75  15.6k

引用:
原帖由 stantse 於 2005-12-5 11:01 AM 發表
其實我最深刻的一次
都係新橋同山東既故事
我呢世人直到我死o個日都唔會忘記的

不過.....講到口都臭~~
而家等我分享下一次"xx介紹架",強力推介既 sj "b仔" ...
Fantastic :smile_05:

引用:
原帖由 ER20 於 2005-12-6 12:30 PM 發表

Fantastic :smile_05:
stanse 寫得好好架,讚

thank you for your goog report .

引用:
原帖由 ringo102 於 2005-12-6 09:27 PM 發表
thank you for your goog report .
呢個係叫你寫架經力呀, 唔係叫你回帖架.

@【內地夜遊玩得最印象深刻果次 (已經是..+分區) 】↑ @@ 去分享呀 ..

引用:
原帖由 13009308083 於 2005-12-9 09:11 AM 發表
香港话有看不明白?
如題:分享:【內地夜遊玩得最印象深刻果次 (已經是..+分區)

你可以寫你架經力如題目.

THOMAS大將軍~我來捧你場~~~~~hehe

早排我間唔中都會同bf同埋佢d friend上去玩~
通常會去"天x高"同埋 "xxxxx one"~~(disco)

我覺得hk同上面對我來講都無咩分別,可能我唔係男仔啦~~不過 上面d女 dancer係跳得幾放仲好sexy tim,氣氛係好過hk既,佢地mix既國語disco歌都係特別好聽既.....
好記得發生係前年既一次....個晚無咩mood跳,可能食多左野...頂住左~
不過我突然聽到一首久違左好多年既國語歌....佢地將一首我曾經好中意既歌mix左,就係孫耀威既第一首歌 - [我知道妳在等我]~~~~~~~~嘩....個時即刻生猛晒~~~d感覺來晒~竟然可以mix得咁好~其實落d對我來講,個場係其次......d歌先係主菜~
有時佢地會播d好舊既英文歌.....連自己都唔識得個歌名,只係知道想搵好耐....上到去我可以再聽返....已經好開心......好記得有一首叫sweet dream~

最angry一次係我同再之前既bf上去玩...一大班人book左房...點知有d大陸女入左來......我都無咩所謂既.....不過最嘔心係d女將隻腳踏係張枱上面....當時......張枱上面放滿食物.....我本來都食緊....不過見到咁已經唔想食

同埋落d既時候,我唔中意痴住bf....唔好以為我想溝仔....而係想比大家放心自己去玩~~可能係咁...會有好多連自己都唔知佢係hk or大陸男仔走埋來同我跳.....我最唔中意面對面跳.....因為佢地會阻住我望住d laser燈.....d laser燈配合埋d 歌....我先會放....(除非有時同bf就無問題)~~
所以我通常都會企係最前~佢地咁樣....我就想一手勃開佢地....想講唔好阻鬼住晒.....當然我係上面人生路不熟唔敢攪事啦~

最難忘係第一次上大陸disco玩.....係97年~其實無咩特別....不過跳完走既時候....10個朋友入面....有2個朋友個頭仲係度搖緊.....原來佢地2個...........
依家既我當然知咩事啦~~~~~~~~~~

同埋試過攪到大鬧D場差D開拖....好在我BF同佢D FRIEND係度....如果唔係我死左好耐了

同埋都係因為一D小事...BF,佢D 朋友同其他人打交~

引用:
原帖由 kiki@kiki 於 2005-12-10 04:06 PM 發表
THOMAS大將軍~我來捧你場~~~~~hehe

早排我間唔中都會同bf同埋佢d friend上去玩~
通常會去"天x高"同埋 "xxxxx one"~~(disco)

我覺得hk同上面對我來講都無咩分 ...
太后,好多謝你架留言, 小弟在此謝過
你寫得好好呀, 多謝支持. :

大陸架 女DANCER. 真係跳得幾SEXY的. 同意呀. 有佢地, 跳得起勁D的.

最鬼angry, 咁果個大陸0女. 就真係冇禮貌呀好鬼掃興的
-->我個FD 架攪笑 ANGRY經力, 大家落D時, 四圍黑媽媽, 我FD, -A 係男仔的, 佢話跳舞時俾人摸身摸勢呀嘛:smile_03::smile_03:轉頭睇係仔摸佢, --> 呢D 就真係老笠啦, 想偷手機+銀包, 不過好在佢冇事.. 番去玩,都係要小心財物的.

你BF 都好好的, 見GF 受委屈, 就.. XXX的. 好好同你男人一齊啦.. 祝你地.. 日日過得開心快樂啊. --> 後來你二FD, 係咪.. 跳跳下就一齊左的. HEHE..

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2005-12-10 16:35 發表

太后,好多謝你架留言, 小弟在此謝過
你寫得好好呀, 多謝支持. :

大陸架 女DANCER. 真係跳得幾SEXY的. 同意呀. 有佢地, 跳得起勁D的.

最鬼angry,  ...
唔洗thank you啦~大家咁熟~

係呀~~我每次上去都要好小心keep好重要既野....好在未試過咁既case~

咁就玩得放心啦, 上去小心自己架財物的.讚呀

hahahah~我同依家既男朋友係朋友堆之中識既....我未試過係d度識男仔.....因為d男仔之後都會走開.....因為佢地同我跳我唔理佢地之外....我淨係會望住d燈光.....攪到我好似好寸咁~

係D 度識左, 然後DATING 就好難的朋友FD介紹就試過的,一樣啊
--> 你咁做就岩啦, 唔鬼埋佢地 D 男仔, 埋佢地架話,都會幾鬼煩住晒架, @@美艷琪琪啊:smile_06::smile_06@

對,大家咁熟,不要太拘緊的,客氣了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆