上一頁下一頁
發新話題

情陷花街獨自愁,夢迴三更還念嬌 (大結局)

收藏  |  訂閱
294  27.2k

引用:
原帖由 BNR32V2 於 2006-4-6 11:23 AM 發表
如果係咁,個BUDGET大概會係:

倉女過夜:500
中價K場酒水:300
酒店:200
食飯搭車:300
中晒~
我當天鵝湖+金色時代為例:
我上次去係7男去,

每人先收500包晒k+食野+按腳(正), 多除少補(最尾都有剩)
天鵝湖唔駛兩舊, 車錢2舊, 女5舊

差唔多啦~

引用:
原帖由 幻紫星 於 2006-4-6 11:33 AM 發表

中晒~
我當天鵝湖+金色時代為例:
我上次去係7男去,

每人先收500包晒k+食野+按腳(正), 多除少補(最尾都有剩)
天鵝湖唔駛兩舊, 車錢2舊, 女5舊

差唔多啦~
非常好的提議,

天鵝湖 160一晚
但盈豐不知道會否加價, 我上次星期六住都是158包電腦可以上qq,

海霞好像130可以

如不放飛機就真的好吸引,

只要時間許可, 一定ok

或者倉女再去音樂龍都不錯:smile_04:

引用:
原帖由 ivany 於 2006-4-6 11:44 AM 發表

非常好的提議,

天鵝湖 160一晚
但盈豐不知道會否加價, 我上次星期六住都是158包電腦可以上qq,

海霞好像130可以

如不放飛機就真的好吸引,

只要時間許可, 一定ok

或者倉女再去音樂龍都不錯 ...
天鵝湖係因為佢下面就有間中價k 金色時代同埋左近有大倉(對面就有),

如果其他人sunday有團行過去又唔遠~~~

(死, 我發覺自己已經懶得去轉ac出post了~~~)

我次次去親CP都係去D大場,呢種咁慳家既方法我都未試過,不如我地搵次試下

去花街 / 雄獅就話一定要早去姐,去行倉,我上次九點幾去到都仲有好多揀。

引用:
原帖由 BNR32V2 於 2006-4-6 11:55 AM 發表
我次次去親CP都係去D大場,呢種咁慳家既方法我都未試過,不如我地搵次試下

去花街 / 雄獅就話一定要早去姐,去行倉,我上次九點幾去到都仲有好多揀。
行倉就係有呢個好處~~ 我試過夜晚11點幾都有好野,
(九成係人地快餐完叫佢地走 or 佢地自己放飛機 or 岩返工冇耐)

唔似k咁, 唔早冇野食

引用:
原帖由 幻紫星 於 2006-4-6 11:49 AM 發表

天鵝湖係因為佢下面就有間中價k 金色時代同埋左近有大倉(對面就有),

如果其他人sunday有團行過去又唔遠~~~

(死, 我發覺自己已經懶得去轉ac出post了~~~)
其實擔心囡囡放飛機而已, 要平麗華都有倉, 酒店對面全是, 而且房一晚120, 不過房就不太好, 太簡單

回復 #86 ivany 的帖子

CP倉女我覺得同咀咀既質素差唔多。

大場既K女就真係幾掂。

回復 #87 mtrstation 的帖子

太簡單 = 一張床 + 一個TOILET

之外百冇。。。。。。。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆