上一頁下一頁
發新話題

沉得開心[已加索引 P.1](30/5 update~~~~~p.61真情對話篇)

收藏  |  訂閱
951  103.0k

引用:
原帖由 臭陳 於 2006-6-1 01:29 PM 發表

應該仲有排寫,
我根本唔想件事完,希望可以開花結果,
有一個完美ge結局
祝你早日結婚生仔~~~~~~

引用:
原帖由 孤雁 於 2006-6-1 01:03 PM 發表
人係有感情.相對得耐自然會有愛既事
順其自然啦
師兄講得好岩,人非草木,
我覺得做人係相對ge,
只要你唔好抱住玩玩下ge態度,
你付出幾多,一定有回報ge.

引用:
原帖由 sexbone 於 2006-6-1 01:08 PM 發表

其實 只要唔係沉到 貼地 ,:smile_27:
沒得返轉頭GE ,沉下 沒問題,有FEEL 呀 麻 ..
岩岩先 :smile_45:

千奇 唔好有佢係呃您GE 想法 ,一有 就係有問題GA LA..
師兄講中我ge困惑,我而家最大ge問題就係自己諗多左,
我知道大家相愛一定要相信對方,如果唔係會好辛苦,
我已經盡量去唔諗咁多,而家正在適應中

引用:
原帖由 大郎 於 2006-6-1 01:25 PM 發表
C兄!睇完你的大作!有感你好似比人打緊飛咁!但你又好享受羅!:smile_15:
其實唔係好明咩叫打緊飛

引用:
原帖由 yeok 於 2006-6-1 01:30 PM 發表
陳兄,我追左你li個post都好耐,點都要同你講句加油我支持你:smile_22:~~~~
順其自然la~~
多謝師兄支持同鼓勵,我會努力架喇

引用:
原帖由 34304 於 2006-6-1 01:31 PM 發表

祝你早日結婚生仔~~~~~~
係咪玩野先,結婚有諗過,生仔就遲d先喇

引用:
原帖由 臭陳 於 2006-6-1 01:56 PM 發表

係咪玩野先,結婚有諗過,生仔就遲d先喇
結婚生仔唔好咩~~:smile_41::smile_41:

希望閣下開花結果,有好結局,鐵達尼上也有人浮返上水面.
http://www.youtube.com/watch?v=vD4OnHCRd_4&eurl=

找到真愛雙方都開心,有$$$$$$$$$$買唔到

願主保佑你, 阿門......:smile_40:

引用:
原帖由 34304 於 2006-6-1 13:59 發表

結婚生仔唔好咩~~:smile_41::smile_41:
呢樣野並不適用於浪子身上~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆