上一頁下一頁
發新話題

公告 - 有關解除置頂

收藏  |  訂閱
269  12.8k

引用:
原帖由 .藍天使. 於 2005-8-31 08:49 PM 發表

拿拿拿.....好似現在是你針對我呀....我只是叫大家(支持強哥的人)唔好嘈,我什麼也沒有說你...好似係你係度攪我喎我認為強哥好正常喎...如果你 ...
我發表意見 , 以事論事 , 沙咀強 BLOCK 晒佢 D REORT , 係事實 , 呢樣野大家有眼見 !

引用:
原帖由 紅勇士 於 2005-8-30 10:55 PM 發表
由於本版置頂過多, 經超級版主 & 版主們商議, 現決定將以下3項置頂解除:

[url=http://www3.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=400351&extra=page%3D1]內地夜遊版吹水 ...
乜咁鬼煩以前原本好好地相安冇事,尼個超級版主見依家太平無風起三尺浪:smile_09::smile_09::smile_09:好心你地唔好攪咁多野啦

老實講,我都係強哥既fans
自從"無得置頂"一事發生後,強哥自己封殺哂所有既post
又無再出帖,感覺就好似下沙咁一夜之間封哂,突然死o左咁樣
對我地呢d 讀者o黎講,真係一大既損失

不過咁講:唔理係版主定係超版都好,你有行動都要同人講聲先得o架,知會聲都好呀
無啦啦cut Q o左人地既野,擺到明就有"踩台"既成份係到啦
不過我都會明白,樹大一定會招風既,你俾幾分薄面人地都得掛?:smile_07::smile_07::smile_07::smile_07::smile_07:
現在搞成咁,收視率突降,對版主,超版,webmaster既收入都無咩好處呀:smile_03::smile_03::smile_03::smile_03::smile_03:
對fans,讀者又小o左一個好地方吹水,睇好野,跟大佬去玩:'):'):'):'):')
都唔知強哥會唔會做傻事o架~~千奇唔好呀!
強哥你係邊呀~~~:smile_01:

其實有無頂置都係吹水!! 無左咪自己開個post law ! 如果係有人回應就日日都頂置啦 !!

引用:
原帖由 .藍天使. 於 2005-8-31 09:13 PM 發表

佢BLOCK 晒佢 D REORT 係佢ga事...其他人都冇法理(我同你都係)...同樣我認為你都要尊重下人law...
份 REOPRT 有其他會員回覆過 , 甘佢有冇通知過 , 有份回 POST 班兄弟啦 !

大家要清楚 , 一個討論區 , 唔係呢度其中一兩個人既努力成果 , 而且大家一齊付出得來架 !

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2005-8-31 07:51 PM 發表

LEE度係公告黎
唔好0係度吹水啦

返吹水室吹吧
同意阿公主的說話,可以的話大家也stop在呢版writing 野啦..(由第一版今日10:59 am 到而家第7版9點幾夜晚)

->其實有咩野可以約出黎大家(阿強哥和各版主)當面講啦,飲杯野,食個包,岩的話風花雪悅,唔岩話咪係個聚會度四四六六攪掂佢,  而家係度寫黎寫去,唔多唔少傷左d 和氣架大家,畢竟.
--> 我呢d後輩只係想見大家開開心心上黎表達意見的,我都想個論壇會有好多人咁hit上去呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆