上一頁下一頁
發新話題

公告 - 有關解除置頂

收藏  |  訂閱
269  12.8k

引用:
原帖由 mikechan833 於 2005-8-31 10:20 PM 發表

乜紅勇好驚有人紅過佢咩???

洗唔洗攪咁多小動作呀?  咁樣同民間不可賣鐵一樣咋喎

哩d係暴加楊廣先會咁做咋喎

我諗哩個做法都只會步楊廣後塵咋喎,,,我諗讀過歷史既都知點解架啦
我估計, 呢個係超版意思 , 紅勇只係呢版既版主 , 代為執行 !

引用:
原帖由 Ray KK 於 2005-8-31 10:14 PM 發表

紅勇既意思係 , 唔想有私人吹水區置頂 , 如果標題無個人主義 , 甘邊個開都無所謂 !

我開頭建議三合一..一黎可以安撫下強哥..二黎點都要比個地方大家吹水架..合一之後仲可以將發問果d都要係埋度發問,,吾好咩..咁係吾係會少好多爭辯囉..我覺得做得版主副版主又好..吾好做應聲虫先得架..要為我地爭取先係架嘛..

唔好令細 RAY 難做啦 !

意見同方法我就俾左 , 等佢今晚同沙咀強商量完 , 再睇睇點攪啦 !

引用:
原帖由 Ray KK 於 2005-8-31 10:23 PM 發表

我估計, 呢個係超版意思 , 紅勇只係呢版既版主 , 代為執行 !
點解超版話咩就做咩,這區版主有冇反應這區會員要求呢??

引用:
原帖由 mikechan833 於 2005-8-31 10:25 PM 發表

估計係無用既!!

係就叫佢自己出黎講!!!

唔好鬼鬼鼠鼠
係吾關紅勇事架..

網主都講左佢的立場啦 !仲有咩好嘈呀 ! 個個地方都有唔同的rule啦,都無話公唔公平,呢度話曬都係網主的地方,大家又無交月費,緊係要聽人地私rule啦 !!

引用:
原帖由 Jackal_Done 於 2005-8-31 10:31 PM 發表
網主都講左佢的立場啦 !仲有咩好嘈呀 ! 個個地方都有唔同的rule啦,都無話公唔公平,呢度話曬都係網主的地方,大家又無交月費,緊係要聽人地私rule啦 !!
好似網主冇講過喎..係超版講下野嗟喎..

唔好講細 RAY 同其他二位版主壞話啦 , 我自己留意左好耐 , 呢個討論區 ( 成個香港討論區計 ) , 跟本就唔會俾一 D 明星偶像級既會員成形 ( 如果對香港討論區忠心班人就另計 ) , 事情唔睇甘表面至得架 !

你叫細 RAY 點解釋呢點俾人聽啦 , 佢正宗左右做人難 !

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆