上一頁下一頁
發新話題

公告 - 有關解除置頂

收藏  |  訂閱
269  12.8k

引用:
原帖由 skyworld7 於 2005-9-1 08:26 PM 發表
咁多位,請問板主,副板有人工的嗎???

人地一個仙都冇,仲要日日浪費3,兩個鍾私人時間你估好過癮?你地想佢地有幾大貢獻呀?????佢地肯做已經係貢獻喇!!!

唔順呀?一係你做喇??如果比 ...
好似最有火係你喎,啲主角都冇你咁慶ar佢哋都係想搵到共識先傾啫!

引用:
原帖由 skyworld7 於 2005-9-1 08:26 PM 發表
咁多位,請問板主,副板有人工的嗎???

人地一個仙都冇,仲要日日浪費3,兩個鍾私人時間你估好過癮?你地想佢地有幾大貢獻呀?????佢地肯做已經係貢獻喇!!!

唔順呀?一係你做喇??如果比 ...
你講話都好

呢度耐唔耐都有駡戰~每次駡戰後都會有人走~
為咩呢?置頂真既咁重要既咩?
以前呢度無王管時~水靜河飛
路過既都唔會有人出聲
希望各位bro和睦相處~
啱玩既咪一齊玩囉
唔啱玩既咪唔好一齊玩lo~

沙咀強哥甘想要置頂 , 咪放番會客室上去啦 , 我讚成 !
只要 QQ 三劍唔反對 , 立即搬會客上來啦 !
經過今日件事 , 我對呢個討論區已經完全絕望啦 !

:smile_07::smile_07::smile_07::smile_07::smile_07::smile_07::smile_07::smile_07::smile_07::smile_07::smile_07::smile_07::smile_07:

引用:
原帖由 carskars 於 2005-9-1 08:02 PM 發表
====相信大家已經知解除置頂的事====

無論點都好件事已經發生左,

由解除置頂引致嘅分黨分派, 會員互罵, 拉隊離場, 沈默抗議, 正副版被挑戰, 其他版版主加入戰團, 分身出現, 舊事重提
一次過 ...
一個吃力不討好的車主 (副版主),我支持你,因你幫我翻譯了一篇英文出團文章,誰說你不力,謠言止於智者吧。:smile_06:

http://www.188channel.com/viewth ... ghlight=%2Bkwanyick

無人明白的

引用:
原帖由 沙咀強哥 於 2005-9-1 09:49 PM 發表
大家唔好再駡戰!
Stop! Stop!
俾個面啦!
我係話有2位版主應𠄘咗我嘅事做唔到,
兼且在無通知我嘅情況下解除置頂!

我相信強哥意思係話,,一早商量左..比個通知既..一定會支持三位版主既決定..係嘛..

始終大家都係想個版好嗟...有乜事講晒出黎,,好過大家放係心度..有心病仲吾好啦..

引用:
原帖由 沙咀強哥 於 2005-9-1 10:18 PM 發表

100%就係咁!我由此至終都係話紅勇無通知我先咋!
咁依家即係講晒啦..冇事啦..嗄嘛..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆