上一頁下一頁
發新話題

浮沉三角錯 全篇完 (10/31)

收藏  |  訂閱
458  20.5k

所需閱讀權限 1
引用:
原帖由 thomas-sep 於 2005-10-25 09:46 AM 發表

--> 睇黎佢架.. 真誠(quote:唔係做作).. 已經感動到你啦.. 喎..
我係感覺到佢真.
咁先大鑊......

引用:
原帖由 藍浪 於 2005-10-25 09:54 AM 發表

我係感覺到佢真.
咁先大鑊......
唔,我覺得.. 大鑊or 唔大鑊.. 都唔緊要啦.  
--> 最緊要係呢一刻, 自己鐘意就得啦. just think it is a game(or may love), you enjoy the love(game).. most importantly it really cost too much(唔係駛好多$$ 果隻)..

女b.. 架.. 二人之間架事, 始終你最清楚.. 值得or 唔值得的..

我架意見係咁.. ..
--> 有野做.. away 一陣先.. :smile_02::smile_02:

p.s>; 個, #60 個post 有位預俾你呀, 去留個言呀, 心得上..@@@
###女女說:"你很會說甜言蜜語呀--> 騙人". 大家黎俾俾意見 +發表呀..###
http://www.188channel.com/viewth ... &extra=page%3D1

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2005-10-25 10:00 AM 發表

唔,我覺得.. 大鑊or 唔大鑊.. 都唔緊要啦.  
--> 最緊要係呢一刻, 自己鐘意就得啦. just think it is a game(or may love), you enjoy the love(game).. most importantly it really cost too much ...
其實佢個好朋友話佢為哭左成晚等等........

因 為係呢d地方識女仔, 會唔會長久呢......

我係好鍚佢, 但未到愛地步, 我怕佢因而受傷

引用:
原帖由 藍浪 於 2005-10-25 10:11 AM 發表

其實佢個好朋友話佢為哭左成晚等等........

因 為係呢d地方識女仔, 會唔會長久呢......

我係好鍚佢, 但未到愛地步, 我怕佢因而受傷
長唔長久,我覺得時間.. 唔係一個問題的.
--> 可能你玩耐左, 覺得悶呢,同佢, or 相反.. mm 又覺得係悶呢..

目前開心就得架啦, 我比較 short term.. -->但口中,同女女講for long term 架關係啊.., 有個遠景俾到mm們..(-->我咁講可能係係.. 騙緊佢地,,但 it just a game(love),我用,至少我真心咁去join..)  

呢次係兩個人都沉
但我有我理智
知道自己底線係乜...

開始要令佢明白
我同佢一齊開心
但如果愛上對方就會痛苦

引用:
原帖由 藍浪 於 2005-10-25 10:36 AM 發表
呢次係兩個人都沉
但我有我理智
知道自己底線係乜...

開始要令佢明白
我同佢一齊開心
但如果愛上對方就會痛苦
quote..
1)呢次係兩個人都沉,
2)但如果愛上對方就會痛苦

咁..你有埋智..清醒咁去play的..
不過,可能發展發展一下,事情唔係你所想的,一深入咁去愛的話..@#@@@,anyway..

1)希望你有一個好架結果..or
2)如果有一天係分手,也可以再見亦是朋友的..(我假設左最壞架情形黎)
講).. 

衣,藍藍有精華喎.. 
--> 公喜公喜.. 

支持紅紅架-->精華決定

我一直都唔知有呢個report o既存在....

引用:
原帖由 紅勇士 於 2005-10-25 11:08 AM 發表
我一直都唔知有呢個report o既存在....
, 過.397版啦就黎..
唔, 唔係成日都會有意見update+ 推上黎的..

是但啦, 有結果-->精華.. 就ok 架啦..
(有作品做精華,原作者..會係好鼓舞架,咁當然要係一個認為係好文章架材料之下才取決啦.., 有可閱讀性架價值至得啦..)

有時見到,有時見唔到,都冇咩所謂架..

:smile_02::smile_02::smile_02:又有工作做, away 陣.. :smile_02::smile_02::smile_02:

喂, to 藍藍:

你update 一下你.. #1 架post 啦, 最update 去到. 1014咋..

而家二十幾號.. 將之後發生的事 (1014 後...)依住個日子都 update 一下 #1 post呀, 做左精華, 有時間要整埋一下架故事架.. 最好係將 after 今日 25號架事, 女a, 女b 都update 一下啦, 不定時..
-->唔update 真係好難folow 架故事呀, 成397版到而家.. :smile_01::smile_01:

以上係suggestion.. , 講完..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆