上一頁下一頁
發新話題

情是那麼笨.之 Part 一, ※ (-左相)★

收藏  |  訂閱
432  31.0k

如唔夠位, 可借stantse #2 & 你自己 #3 呢2個位

引用:
原帖由 紅勇士 於 2005-10-9 06:57 PM 發表
最好part 2 o係呢度寫埋

呢個POST 我都唔會POST 其他FORUAM架啦..

no problem.. 多謝紅版主..不過要多D時間寫至得..一係唔寫..一係寫得最好..
--->我..終於有精華啦..

引用:
原帖由 紅勇士 於 2005-10-9 06:58 PM 發表
如唔夠位, 可借stantse #2 & 你自己 #3 呢2個位
呢個我要諗諗.. 可能新開POST 好D.. 因個STORY會好長的..

可能開新POST + LINK 過去好D.. 因PART 3 都會有相架..

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2005-10-9 07:01 PM 發表

呢個我要諗諗.. 可能新開POST 好D.. 因個STORY會好長的..

可能開新POST + LINK 過去好D.. 因PART 3 都會有相架..
因為分開會太多精華, 集中一齊比較好.
一格一定唔夠位, 所以借#2 #3 囉.
不過你鍾意啦

引用:
原帖由 紅勇士 於 2005-10-9 07:03 PM 發表

因為分開會太多精華, 集中一齊比較好.
一格一定唔夠位, 所以借#2 #3 囉.
不過你鍾意啦
明白..多謝你架意見..
係呀.. 個女樣FACE 你覺得點呀.. ??

引用:
原帖由 stantse 於 2005-10-9 07:04 PM 發表

恭喜晒~~~~~~
係呀.. 辛苦左咁耐.. 終於有回報啦...

係喎,今晚你駛唔駛早D休息呀.. 聽日由宴玩到夜晚喎..

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2005-10-9 07:04 PM 發表

明白..多謝你架意見..
係呀.. 個女樣FACE 你覺得點呀.. ??
不錯! :smile_06:

引用:
原帖由 紅勇士 於 2005-10-9 07:06 PM 發表

不錯! :smile_06:
係呀.. 主要..係..靚唔係好靚果隻..
但係-->有想做女友架 FEEL的.. 唔似出黎撈果D..
目標.., 溝(通)..

very good ar

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆