上一頁下一頁
發新話題

公告 - 有關解除置頂

收藏  |  訂閱
269  12.9k

引用:
原帖由 你老公 於 2005-9-1 12:03 PM 發表

1) 閣下係咪分身高手,大家都無興趣知,呢個唔係討論範圍。

2) 你話我對你有偏見?無所謂啦,你話有咪有囉,我回應中講梗嘅並非閣下,你鍾意攬上身我都無你辦法。至於你開唔開團 ...
只想回應2 & 3

2, 捧阿嫂場呢點, 你可以憮心自問並無暗示本人之意? 若然係無, 咁就係我多心, 亂咁諗, 我可以向你道歉.

3, 我係支持本版有吹水區置頂. 但講過好多好多次, 希望呢次係最後一次. 如果用返之前2個吹水版其中一個吹水版置頂, 我可以講無可能. 點解? 因為無論我用邊一個都好, 另一邊支持者一定有不滿. 如果我開o既話, 我怕又有人話只有版主開post可置頂, 咁究竟應該由邊個開最好? 請提出.

引用:
原帖由 紅勇士 於 2005-9-1 04:40 PM 發表

只想回應2 & 3

2, 捧阿嫂場呢點, 你可以憮心自問並無暗示本人之意? 若然係無, 咁就係我多心, 亂咁諗, 我可以向你道歉.

3, 我係支持本版有吹水區置頂. 但講過好多好多次, 希望呢次係最後一次. 如果用返 ...
我亦只回第3)點。我覺得如果只容許一個吹水區置頂,由你去開亦問題不大,你做得版主一日呢D主題唔係你開唔通我開咩。我相信唔會有人去講,呢D權力就係版主同會員嘅分別,無得拗!

反而係你話可以在唔用個人名義之下,可以開主題做吹水區,仲可以置頂呢個做法就有問題,咁做同依家三大主題無分別。

引用:
原帖由 紅勇士 於 2005-9-1 04:40 PM 發表

只想回應2 & 3

3, 我係支持本版有吹水區置頂. 但講過好多好多次, 希望呢次係最後一次. 如果用返 ...
你位好兄弟玩分身,改名變RAT搞事被人踢爆,你做版主今次處理得公唔公正,好影響你自己企唔企得住腳,自己執生啦

一點想呈清。

以免有人多疑,有人被誤會!
本人是這場新手一名!
但因工作關係,一直只看沒寫野,
覺得這區確比其他網有很多吸引之處。

可這幾天的事,各大大的對話,及整件事對此網的傷害......
實不吐不快!

我有以下幾點感想,人微言薄,多多包涵:
1昨晚不想媽戰升溫,固不欲多言,
但不知因我的說話而令版主引起“分身“的指責,
在此向版主say sorry!

2.本人乃強哥Fans,亦因強哥而接觸此網。
客觀而言,版主在此事實有不足之處.....
可本人之工作亦為管理之階層,明白管理之困難處.....
亦看出版主處處讓步而其他人卻處處相迫(針對).......

3.我相信你們都看出各版主應不止口講,而是
真的想解決置頂問題,及同時好待被解除置頂的強哥和其他人。
只是你們卻令人覺版主想針對強哥......

4.版主不易為,請加以體諒。
但亦望版主好好處理此事,不要激走我偶像強哥。

PS 不想媽戰升溫,固不會再多言。

====相信大家已經知解除置頂的事====

無論點都好件事已經發生左,

由解除置頂引致嘅分黨分派, 會員互罵, 拉隊離場, 沈默抗議, 正副版被挑戰, 其他版版主加入戰團, 分身出現, 舊事重提
一次過出現哂, 我絕對明白被解置頂嘅朋友唔開心, 替佢地唔開心嘅fans都唔happy, 係咪??

但我再一次講, 宜家大家係咪好開心, 好過引??  唔係~ 無人想呢個地方變成甘, 為咗解除置頂大家面左左, 耳紅紅, 有乜意思! 大家係成年人, 做乜唔可以成熟d想清楚

我地三個正副版, 自問無私處理版務;
你地唔覺得我無意見; 但唔該唔好辱罵我地,
我地都好義務

只係一件解除置頂事, 大家變成宜家甘, 你話值得嘅請發表,
但唔該成熟d想清楚同講比大家知,
只要係禮貌嘅我都會回, 否則一概不理!

引用:
原帖由 你老公 於 2005-9-1 05:49 PM 發表

我亦只回第3)點。我覺得如果只容許一個吹水區置頂,由你去開亦問題不大,你做得版主一日呢D主題唔係你開唔通我開咩。我相信唔會有人去講,呢D權力就係版主同會員嘅分別,無得拗!
...
難得你明白事理, 但可惜就算以我名義重開吹水區, 亦會有人覺得只有版主先有權置頂, 會員就唔使旨意. 我都講過, 我唔介意自己一個置頂都無, 只有搵個合適人選發起重開就可以, 等兄弟有個聚腳點嘛! 但我睇到時入面又會引起罵戰! 所以我認為呢幾日短期內都唔可以開住!
引用:
原帖由 你老公 於 2005-9-1 06:11 PM 發表

你位好兄弟玩分身,改名變RAT搞事被人踢爆,你做版主今次處理得公唔公正,好影響你自己企唔企得住腳,自己執生啦
希望你唔好強調係我好兄弟玩分身, 我當個個都係好兄弟. 我怕你咁講會影響其他會員, 誤以為我同佢有特殊關係. 另外, 呢件事我已經跟進中. 希望大家俾少少時間!

九爺
辛苦你了
我就一向怕煩,絕不參與任何爭吵
睇怕我都要收歛一下了
但我一樣會參與去玩的

咁多位,請問板主,副板有人工的嗎???

人地一個仙都冇,仲要日日浪費3,兩個鍾私人時間你估好過癮?你地想佢地有幾大貢獻呀?????佢地肯做已經係貢獻喇!!!

唔順呀?一係你做喇??如果比我肯定唔會做d咁浪費時間既野!!!

點解要針住某兩三個好細既point就大造文章??
原本好多冇火既人都搞到有火,你地想為咩???

為氣?覺得唔抵所以吐不快????

咁你又拿到d咩滿意既answer???

我話你知,你未有滿意既結果前,依度已經比你地搞到家嘈屋閉.
我路過的,講完就收線的了

中立者
蒲俠字

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆