男仔你地"進入"果陣

收藏  |  訂閱
27  8.3k

引用:
原帖由 laukai83 於 2006-8-11 12:27 AM 發表
想問多你一個問題~答唔答都得~
就係你今年幾歲呀?我覺得你好似未成年咁~
24la......
不過...我上2星期先破處,性經驗唔多,請勿見怪.....
你呢?

引用:
原帖由 yoghurt1982 於 2006-8-11 01:20 AM 發表

24la......
不過...我上2星期先破處,性經驗唔多,請勿見怪.....
你呢?
以為你好細~sorry=.=
我20~都keep住有一年性經驗

你擔心bf離開你都唔奇~
比左佢當然想留住佢個心啦
但有時唔駛刻意去"想"或者"做"
過份緊張對方會比好大壓力對方
最重要做番自己~自然d啦:013:

引用:
原帖由 laukai83 於 2006-8-11 01:35 AM 發表

以為你好細~sorry=.=
我20~都keep住有一年性經驗

你擔心bf離開你都唔奇~
比左佢當然想留住佢個心啦
但有時唔駛刻意去"想"或者"做"
過份緊張對方會比好大壓力對方
最重要做番自己~自 ...
thanks ar!!!
不過佢好鹹濕ga,佢自己都有認,好大性需要,
而我好love佢,so我好想滿足佢lor....
but唔想咁快做到鬆lor..........

靠感覺~黑媽媽都冇問題~

条女兴奋就易入

引用:
原帖由 laukai83 於 2006-8-11 12:27 AM 發表

你女仔當然未必知~
但我命根好肯定就話比我聽係:014:
唔駛咁擔心~只係鬆少少~感覺無乜分別
帶左避孕套係feel唔到
可能好似你咁講只係陰道肌肉有彈性令我覺得鬆~

發生過之後真係更愛你既話當然係好事黎啦 ...
我覺得合體好講心靈上lor...只要有愛...鬆唔鬆都得呀我覺得...

i think only first time need lo

你起佢出面係咁用個頭卒佢
被插果度附近
佢濕左既話,就撞下佢
撞下撞下一野插入去就得架喇
你做多幾次就識架喇
add oil~

女人都幾偉大喔~~

引用:
原帖由 yoghurt1982 於 2006-8-10 10:41 PM 發表

做得多會鬆o架咩?????
我只知道生仔就會鬆,太大而且時間又長(成幾個小時wo),
但用男人o個度.....我想不會鬆吧.......
我唔覺會鬆喎. 我over25yrs. 拍過好多次拖. 我而家既bf話我仲緊過佢之前d女. 有一個仲係處女tim. 你有時間就幫妹妹做下運動啦. 收緊5秒.放鬆5秒. 為1組. 最好日日都做15組. 會緊d嫁. :007:

前往最後回覆