男仔你地"進入"果陣

收藏  |  訂閱
27  8.3k

男仔你地"進入"果陣

駛唔駛望住???用隻手幫...?好似成日對唔到位咁...

岩岩開始就要~做多陣女性果度鬆左唔駛幫都入到

工多藝熟啦!!!!!!

引用:
原帖由 laukai83 於 2006-8-10 08:21 PM 發表
岩岩開始就要~做多陣女性果度鬆左唔駛幫都入到
做得多會鬆o架咩?????
我只知道生仔就會鬆,太大而且時間又長(成幾個小時wo),
但用男人o個度.....我想不會鬆吧.......

回復 #4 yoghurt1982 的帖子

我係話做多一"陣"
唔係做得多...2樣野黎=.=

引用:
原帖由 laukai83 於 2006-8-10 11:26 PM 發表
我係話做多一"陣"
唔係做得多...2樣野黎=.=
sorry.........
咁.....如果做多一陣就鬆,
請問你指的多一陣,會係幾耐?
因我真的好怕鬆,驚bf無咁舒服,驚佢唔love我了.......
thanks!!

做多D就熟架啦```

引用:
原帖由 yoghurt1982 於 2006-8-10 11:42 PM 發表

sorry.........
咁.....如果做多一陣就鬆,
請問你指的多一陣,會係幾耐?
因我真的好怕鬆,驚bf無咁舒服,驚佢唔love我了.......
thanks!!
唔駛sorry~
幾耐無留意~1-2分鍾到啦
我指果隻只係女性興奮時令陰道鬆
唔係生bb果隻~

多口問句~
你認為你bf同你一齊為左做愛?
如果係既~為性而愛你就唔係一個好男人!!

引用:
原帖由 laukai83 於 2006-8-10 11:56 PM 發表

唔駛sorry~
幾耐無留意~1-2分鍾到啦
我指果隻只係女性興奮時令陰道鬆
唔係生bb果隻~

多口問句~
你認為你bf同你一齊為左做愛?
如果係既~為性而愛你就唔係一個好男人!!
e?! mut原來女性興奮都會令陰道鬆ga???
雖然我係女仔,但我真係唔知ga!
曾睇過o的性教育得知,女仔陰道肌肉係有彈性的,
我估1-2分鍾唔會+興奮都唔會導致鬆吧......
其實我都唔肯定ga,所以睇你咁講之後有o的擔心,
cos我自己的性經驗又唔多....

唔係,
只不過我真的好love佢,
我們一齊o左3個月就做了,
我發覺做過之後,佢比以前更加鍚我,
而且看得出佢人都開心o左好多,
正因為我好love佢,就唔想令佢失望,唔想咁快鬆lor~

引用:
原帖由 yoghurt1982 於 2006-8-11 12:09 AM 發表

e?! mut原來女性興奮都會令陰道鬆ga???
雖然我係女仔,但我真係唔知ga!
曾睇過o的性教育得知,女仔陰道肌肉係有彈性的,
我估1-2分鍾唔會+興奮都唔會導致鬆吧......
其實我都唔肯定ga,所以睇你咁講之後有o的擔 ...
你女仔當然未必知~
但我命根好肯定就話比我聽係:014:
唔駛咁擔心~只係鬆少少~感覺無乜分別
帶左避孕套係feel唔到
可能好似你咁講只係陰道肌肉有彈性令我覺得鬆~

發生過之後真係更愛你既話當然係好事黎啦:014:
若然佢係愛你的話相信唔介意你鬆唔鬆
只係你心理問題~唔駛擔心咁多~

想問多你一個問題~答唔答都得~
就係你今年幾歲呀?我覺得你好似未成年咁~:022:

前往最後回覆