如何分辨處男ar?

收藏  |  訂閱
35  5.2k

如何分辨處男ar?

處女就話有處女膜依樣o野,
咁處男呢?
點先知道係唔係真?

我bf25歲,上2個星期同佢做,大家都係1st,
我就緊係知自己1st la,但佢又話佢都係1st,
不過佢1st已經好熟手咁,
好快搵到我個洞洞,
我好緊張,佢識教我放鬆,深呼吸,
then插到我好舒服勁high,話我好濕ar,
我問佢是否說真的1st,why咁熟手?
佢話佢只係成日睇4仔,and話<做愛都係咁樣插下插下ga la,無話熟唔熟ga>

我識o左佢3個月度la,
憑自己感覺,我覺得佢係o個種傻傻地,有o的純情的男仔,
對人有o的怕醜but對住我先會鹹濕lor..........
我知道佢之前都有過5-6個gf,佢話最近期o個個已經係2年前,
but佢話真係1個都未試過做lor,
摸胸又無,連幫佢手淫都無,
just試過攬攬錫錫打車輪ja,
話我係第一個女仔見過佢的何B仔,
又發埋誓話無騙我呢!

還有一樣o野,係同佢買套套的時候佢好似唔識買,好怕醜
又唔識戴,要睇說明書睇o左好耐先戴,
but試戴幾秒就射精了,好似好緊張lor..........

不過同佢做,佢的過程咁熟手,令我唔知信唔信好lor......
and我地3個月已經做了,
佢之前拍拖最長o個個都有8個月wo.........

其實,佢當初係唔係處男我唔mind,
只是想8掛o下究竟處男有無方法分辨or驗證出來ja,
同埋想睇o下佢其實有無瞞住我lor~~~

thanks for your comments!!!:013:

你相信他就是死蠢呀!!!!

引用:
原帖由 kevintang75 於 2006-8-10 04:42 PM 發表
你相信他就是死蠢呀!!!!
顶你
;)
引用:
原帖由 FcPbabYz 於 2006-8-10 04:53 PM 發表
我諗好快射嗰d應該先會係處...
你又知? 你试过几个?

我係處男果時都好熟手下嫁...
因為睇得av多....
同埋唔關早唔早射事....因為我第一次都好耐先射...唔知關唔關持久力既事...

男係咪處都係一樣架喇~

我第一次都好快射喔,不過如果我遇列5\既對手係處女一樣都會好快射,個洞緊d係high好多喔!!

冇得證明ga wor
你信佢咪得lo

引用:
原帖由 mashlok 於 2006-8-10 05:44 PM 發表
男係咪處都係一樣架喇~
真的毫無分別? 不會吧.......

引用:
原帖由 德德 於 2006-8-10 07:10 PM 發表
冇得證明ga wor
你信佢咪得lo
咁你覺得我依個case,
我個bf係識我的時候重係處機會大唔大?
thanks!!

前往最後回覆