上一頁下一頁
發新話題

情人節

收藏  |  訂閱
172  43.2k

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-5-20 16:12 發表 查看引用來源
要罰就淨係你po相
我又唔係好靚女,算係正常樣,甚少俾人抄牌既
讀書一般,又唔係聰明,唔努力就死梗la
我相信個天對努力既人唔會太差
細個次次去買燒味飯都自動升級做脾飯,d料多到見唔到飯,大個就試過買熏蹄送燒肉,買燒肉送碗 ...
咁阿師妹妳已經好掂下啦~
正如師兄講,努力加腦力,做人做事都積極,機會一定比其他人多。而家無懷材不遇,只有識唔識爭取機會。

妳意思k先生拍2次拖但食過好多女?呢個操作又……幾特別呀下,哈哈。
但可以成為佢女朋友反而好少數喎~喂喂,咁即轉個彎讚緊妳自己好不得了遮,係咪先,Haha.....😆😆

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-5-20 16:05 發表 查看引用來源
咁熱戀期梗係愛,之後就唔知la
比啲信心佢啦!😬

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-5-20 16:12 發表 查看引用來源
要罰就淨係你po相
我又唔係好靚女,算係正常樣,甚少俾人抄牌既
讀書一般,又唔係聰明,唔努力就死梗la
我相信個天對努力既人唔會太差
細個次次去買燒味飯都自動升級做脾飯,d料多到見唔到飯,大個就試過買熏蹄送燒肉,買燒肉送碗 ...
食咁多女,唔怪之得咁勁啦!😉

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-5-20 17:11 發表 查看引用來源

呢個我可以比下意見,努力之餘,要識睇人眉頭眼額,識人好過識字,我係某一行做左三十幾年,見盡好努力好有才華既人最終都係平平無奇,老細當佢透明,當年有個二世袓同事A,我同佢同team,佢阿爸係某上市公司director,加上佢人聰明兼 ...
3你個頭,我有排都未3字
我就係以前份正職太困身,放親假公司其他人就嗌哂救命
講真呢個世界無話無左邊個唔得,如果間公司無左你就會冧,間公司一定好有問題,當然又唔係話每個人都可有可無,而係無左你公司會run得無咁順,其他同事會辛苦d,你唔見左會好顯眼,咁先係最好
而家興/,再唔係做死一份工
投胎係技術活,好明顯我就無

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-5-20 20:21 發表 查看引用來源

咁阿師妹妳已經好掂下啦~
正如師兄講,努力加腦力,做人做事都積極,機會一定比其他人多。而家無懷材不遇,只有識唔識爭取機會。

妳意思k先生拍2次拖但食過好多女?呢個操作又……幾特別呀下,哈哈。
但可以成為佢女朋友反而好 ...
又唔算懷才不遇既,只不過同我想要既仲有好大段距離
佢第一次拍拖係中學,個女仔同佢表白既,不過淨係攬攬親親咁。出社會之後就遊戲人間,食過十幾條女咁。係遇到我先決定定落黎,佢好多第一次都俾左我🤣

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-5-21 16:37 發表 查看引用來源
佢第一次拍拖係中學,個女仔同佢表白既,不過淨係攬攬親親咁。出社會之後就遊戲人間,食過十幾條女咁。係遇到我先決定定落黎,佢好多第一次都俾左我🤣 ...
估唔到你識玩過佢!唔怪之得要同你一齊啦!😉

。。。。。。。。。。

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-5-21 16:37 發表 查看引用來源
佢第一次拍拖係中學,個女仔同佢表白既,不過淨係攬攬親親咁。出社會之後就遊戲人間,食過十幾條女咁。係遇到我先決定定落黎,佢好多第一次都俾左我🤣 ...
Good,有鬥心,加油啊,估唔到妳咁重事業心呀下,我估妳事實線一定好長架嘞,我.....我講手掌果條。
喂,做野好啊,我鐘意每次完成一單project就會獎自己,買件心頭好又或去旅行等等,因為咁樣,我會更有動力俾自己知,他日我拎戰利品起手都記住呢件野我係完成邊一單project而獎自己。

食10幾條女咁爽~~~~我鐘意呢隻啊,HAHA...... 咁咪好囉,玩過,試過,先真係識分咩叫好咩叫玩過就算,仲要俾左好多第一次妳添,睇黎妳要封番封利是過佢都似。呀........ 好有趣,我發生女生,都好鐘意拎男人既第一次架。

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-11 09:22 發表 查看引用來源
有時我都覺而家見得太密,一個星期我諗起碼超過一半日子會見到
太過痴身我覺得唔掂😂
熱戀期都仲頂得順,過多兩個星期叫救命都似

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-5-21 16:34 發表 查看引用來源
3你個頭,我有排都未3字
我就係以前份正職太困身,放親假公司其他人就嗌哂救命
講真呢個世界無話無左邊個唔得,如果間公司無左你就會冧,間公司一定好有問題,當然又唔係話每個人都可有可無,而係無左你公司會run得無咁順,其他同 ...
呢個問題值得思考

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆