口交後吞口水頂住

收藏  |  訂閱
19  3.6k

其實口交都會有機會感染到性病,最好好社會衛生科到做檢查啦
就算check 到冇事都一定要做足安全措施,使用condom ~ 

自己食左d 消炎止痛,過左幾日都好似差唔多,呢d 係咪睇普通科都ok?

引用:
原帖由 00110 於 2019-10-23 10:37 AM 發表 查看引用來源
自己食左d 消炎止痛,過左幾日都好似差唔多,呢d 係咪睇普通科都ok?
係,普通醫生就得

引用:
原帖由 causalchan 於 2019-10-17 03:58 PM 發表 查看引用來源
其實口交都會有機會感染到性病,最好好社會衛生科到做檢查啦
就算check 到冇事都一定要做足安全措施,使用condom ~ 
通常一般condom 都可以作口交用?
定係一定要用口交專用condom呢?
聽聞好少男人會想用condom 進行口交,始終直接含會舒服好多;但作為女仔都怕有細菌感染

引用:
原帖由 勤力過隻牛 於 2019-10-23 10:45 AM 發表 查看引用來源

係,普通醫生就得
睇第2次醫生,有醫生開抗生素食,食個幾日唔痛無頂住,食完幾日又有返d 頂住。。。

引用:
原帖由 00110 於 2019-11-12 09:37 AM 發表 查看引用來源

睇第2次醫生,有醫生開抗生素食,食個幾日唔痛無頂住,食完幾日又有返d 頂住。。。
你係咪奶咗花蟹呀:smile_41:

引用:
原帖由 00110 於 2019-11-12 09:37 AM 發表 查看引用來源

好耐啦喎:fst_010:係咪你心理作用咋:fst_010:再唔係睇多次醫生啦

應該系發炎了 去醫院睇睇

引用:
原帖由 勤力過隻牛 於 2019-11-12 09:49 AM 發表 查看引用來源

好耐啦喎:fst_010:係咪你心理作用咋:fst_010:再唔係睇多次醫生啦
其實睇完第2次,食左抗生素係無事唔頂住了,不過而家又有返,不過有d 流鼻水,唔會係咪感冒

引用:
原帖由 00110 於 2019-11-12 09:59 AM 發表 查看引用來源

其實睇完第2次,食左抗生素係無事唔頂住了,不過而家又有返,不過有d 流鼻水,唔會係咪感冒
有流鼻水咁應該係普通傷風感冒啫:smile_35:

前往最後回覆