上一頁下一頁
發新話題

Delete

收藏  |  訂閱
55  5.3k

回覆 10# 吳嘉晉 的帖子

長線😂😂😂😂😂😂😂

引用:
原帖由 九哥哥 於 2020-4-15 20:05 發表 查看引用來源
長線看升,因為期油月份差價,所以跌,可以考慮下,不過投資要小心,賺錢就大家開心一下,若不小心輸左就要放得下預計的心,不要怨任何人,因為投資自己決定,賭仔要有賭品,冇人用迫你去買股票 ...
老實講,輸得幾多吖,又唔系買一球,不過唔底得d閪人系到大吹大擂,又話呢隻又赢,個隻又賺,買呢隻升100%,叫人揾d鷄錢,當然個閪人冇迫你去買,即刻我推介18碎靓女三路通,点知係肥婆大媽,G友實嘈啦,佢就會話G蟲要有G品,冇人迫你去叫G。

回覆 12# reddoor 的帖子

就等如講馬佬一樣,貼中就係咁吹噓,輸咗就關人個關

好奇樓主係米以前BENZ哥?

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-4-16 13:30 發表 查看引用來源
無需負責😂😂😂

附件

回覆 11# 九哥哥 的帖子

呢啲有冇話去到咩油價會打把?

引用:
原帖由 九哥哥 於 2020-4-16 10:53 發表 查看引用來源
師兄原本想大家執的水可以未來玩下囡,原來係學的垃圾高官做野態度:小做小錯多做多錯,而且大家五同層次溝通五到,免得上來激氣,今時今日大家因為武漢肺炎己攪到好九煩,我個人好簡單,五開心米刪除左188個网,免得上來吵架,比哂佢 ...
九哥, 而家叫"新冠肺炎". 大家輕鬆d講下點玩女. 3175輸贏好少事.

今日又跌了,入得第二注未?

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-4-16 23:58 發表 查看引用來源
九哥, 而家叫"新冠肺炎". 大家輕鬆d講下點玩女. 3175輸贏好少事.
叫得九哥就喺同路人,叫番武漢肺炎啦。

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-4-16 13:30 發表 查看引用來源
磚家話長揸呢隻野等同自殺😎😎😎

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆