上一頁下一頁
發新話題

算,唔互屌,傷精神~

收藏  |  訂閱
262  9.6k

支持曱甴快D去食屎😡😡😡

引用:
原帖由 coldjointws 於 2020-4-24 11:21 發表 查看引用來源
💩💩狗哥哥,紅門,trumpgood💩💩有漏請補充或報名^^”
呢件都系曱甴閪

附件

[quote]原帖由 ho501501 於 2020-4-25 10:58 發表 查看引用來源

請問咁尼個柒頭系咩?偽藍屍?無間L?定系知錯能改?如果系就要斟茶去大衆認错喇!亦或系當尼到condom呀?

引用:
原帖由 香港中心的主題 於 2020-4-25 11:46 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 ho501501 於 2020-4-25 10:58 發表 查看引用來源

請問咁尼個柒頭系咩?偽藍屍?無間L?定系知錯能改?如果系就要斟茶去大衆認错喇!亦或系當尼到condom呀?40012746 ...
曱甴閪終於都入嚟😑😑😑

預告!若大家反應熱烈,即時加推食蕉ho心目中既,豬扮人女神寫真!再深入了解-下,為何食蕉ho可以把豬女神,當作犯冰冰享用?!

引用:
原帖由 香港中心的主題 於 2020-4-25 12:07 發表 查看引用來源
預告!若大家反應熱烈,即時加推食蕉ho心目中既,豬扮人女神寫真!再深入了解-下,為何食蕉ho可以把豬女神,當作犯冰冰享用?!
你隻曱甴閪入嚟等俾人屌啦😂😂😂

回覆 14# ho501501 的帖子

得啦!吾通你系無間L,我同佢地講咩?就算我講,佢地都吾信架!因為你咁屎忽鬼二頭蛇!

引用:
原帖由 ho501501 於 2020-4-25 12:11 發表 查看引用來源

你隻曱甴閪入嚟等俾人屌啦😂😂😂
佢地最L叻米只系識用口,吾通夠L膽打柒我呀?!

https://topick.hket.com/article/2626667/將軍澳連儂牆斬傷3人%E3%80%80男導遊向事主致歉押後今午判刑

班L樣吾驚好似男導遊咁坐幾碌呀!大家咁L鹹濕,坐幾碌插菊花咩?吾系插人呀!系被人插呀?

引用:
原帖由 香港中心的主題 於 2020-4-25 12:12 發表 查看引用來源
得啦!吾通你系無間L,我同佢地講咩?就算我講,佢地都吾信架!因為你咁屎忽鬼二頭蛇!
你原來一直有睇住,不過唔敢入嚟認糸曱甴閪,閃閃縮縮唔敢認,一話你系曱甴閪即時蒲頭回應😏😏😏

引用:
原帖由 香港中心的主題 於 2020-4-25 12:19 發表 查看引用來源
佢地最L叻米只系識用口,吾通夠L膽打柒我呀?!

https://topick.hket.com/article/2626667/將軍澳連儂牆斬傷3人%E3%80%80男導遊向事主致歉押後今午判刑

班L樣吾驚好似男導遊咁坐幾碌呀!大家咁L鹹濕,坐幾碌插菊花咩?吾系插人 ...
嗱,依家自認自己系曱甴閪咪好囉,閃閃縮縮唔敢認糸唔會俾人睇得起架,再勇敢啲就每次上大陸都一樣認自己系反中撚就very good 啦😂😂😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆