上一頁下一頁
發新話題

Delete

收藏  |  訂閱
122  7.7k

引用:
原帖由 九哥哥 於 2020-1-23 15:57 發表 查看引用來源
系小佢老母 U wants🙄
U wants 成人區, 臨別前, canon123 怎麼說?

回覆 21# andy_2008 的帖子

講乜野也冇,又冇通知,只係一按入佢就告訴我轉來無皇管188,呢到問候人老母臭閪也可以,冇人理你,自生自滅😂爽能爆💪😜

引用:
原帖由 九哥哥 於 2020-1-23 17:30 發表 查看引用來源
講乜野也冇,又冇通知,只係一按入佢就告訴我轉來無皇管188,呢到問候人老母臭閪也可以,冇人理你,自生自滅😂爽能爆💪😜
canon123, 莫非要退休

回覆 23# andy_2008 的帖子

One deng han yan too ? Haha

唔到你地唔接受都唔得啦!搞到我地變左無主孤魂

引用:
原帖由 九哥哥 於 2020-1-22 21:13 發表 查看引用來源
U Wants 成人區又轉末188channel, 可以接受定五接受,各種冇得選擇了😂😝🙄😬😢
佢老味,等我諗住係個邊有版主好啲。送下分俾大家。點知咁快玩完過埋嚟。

引用:
原帖由 陳十二 於 2020-1-22 21:41 發表 查看引用來源
嗰邊又係死水一潭搬唔搬都冇乜所謂咯!.......

不過唔該過氣/現任版主俾d heart/責任感攪好少少呢樹(例如searching等功能),唔好賣完豬仔就算!
呢度吾會有版主。亦冇新會員,我地走下一個,就會係咁先。

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-1-23 01:05 發表 查看引用來源
以前過年前有板主出來加分
canon123, where are u?
佢係度都係會員。冇乜用。

引用:
原帖由 九哥哥 於 2020-1-23 15:56 發表 查看引用來源
又失縱🙄u wants又浪九費我們一番心機, 小佢老母 U wants
贊成

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-1-23 00:54 發表 查看引用來源
U Wants 現時 :: 成人資訊 :: 版區已停止營運,如會員希望繼續討論相關內容,可以使用一鍵開通的方式前往 188Channel。
無啦, 無啦
Where is canon123 ? 他怎麼說?? ...
你想我講乜?我只係超版。一切壇方話事?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆